Selam arkadaşlar , MoleculePC dan bilgisayar aldim. Bugun iade etmek istedim cayma hakki kulanmak istedim 14 iceresinde . Bana diyorlar ki iade gerçekleştiremiyoruz biz uretci degilz biz sadece sistem topliyoruz . Boyle bir şey var midir ya ?
Nasıl yani 14 gün boyunca iade etme hakkın var ama sen 14 günü kullanmadın ve iade almıyorlar mı?Selam arkadaşlar , MoleculePC dan bilgisayar aldim. Bugun iade etmek istedim cayma hakki kulanmak istedim 14 iceresinde . Bana diyorlar ki iade gerçekleştiremiyoruz biz uretci degilz biz sadece sistem topliyoruz . Boyle bir şey var midir ya ?
Bilgisayar kulandin bende 5 gundur ama işlemci isinma ekran kart coil whine . Artik 14 gun dolmadan iade edim , bana gerçekleştirmiyoruz diyorlar ?Nasıl yani 14 gün boyunca iade etme hakkın var ama sen 14 günü kullanmadın ve iade almıyorlar mı?
THT(tüketici hakları mahkemesine) başvurun ve dava açın ama Türkiye de adalet yok sizi bile suçlu bulurlarsa şaşmayınBilgisayar kulandin bende 5 gundur ama işlemci isinma ekran kart coil whine . Artik 14 gun dolmadan iade edim , bana gerçekleştirmiyoruz diyorlar ?
Dostum seni kandırmaya çalışıyorlar. Uğraşma hiç. E-devlet üzerinden belgelerle tüketici mahkemesine ver. O süre zarfında da PC'yi bedava kullan.Bilgisayar kulandin bende 5 gundur ama işlemci isinma ekran kart coil whine . Artik 14 gun dolmadan iade edim , bana gerçekleştirmiyoruz diyorlar ?
Bu piyasada tek zeki kendiler zaten böyle diyen bir ''kurum'' la konuşarak ortak yol bulamazsın direk THH'ye başvurSelam arkadaşlar , MoleculePC dan bilgisayar aldim. Bugun iade etmek istedim cayma hakki kulanmak istedim 14 iceresinde . Bana diyorlar ki iade gerçekleştiremiyoruz biz uretci degilz biz sadece sistem topliyoruz . Boyle bir şey var midir ya ?
https://moleculepc.com/iptal-ve-iade-kosullari bununda o kişiye atıp 11. maddeyi ve diğerlerinide ezberlemesini gerektiğini mağduriyetiniz içinde başvuru yaptığınızı ve dahada ileriye gidip farklı şekilde tazminat davası dahi açacağını söyleyip gazla biraz emin ol alıcaklardırdiğer tüm pc satıcıları malzemeleri kendisimi üretiyormuş bunu git sor bakalım. THT ye direkt dostum
Konuyu nasıl Türkiye de adalet yok a getirdin helal olsun. İnternet üzerinden yapılan alışverişte 14 gün içinde cayma kuralı vardır. Thh basvuruldugunda olumlu sonuç alacaktır.THT(tüketici hakları mahkemesine) başvurun ve dava açın ama Türkiye de adalet yok sizi bile suçlu bulurlarsa şaşmayın
Mesaj otomatik birleştirildi:
THT(tüketici hakları mahkemesine) başvurun ve dava açın ama Türkiye de adalet yok sizi bile suçlu bulurlarsa şaşmayın