Neler Yeni

MoleculePC iade gerçekleştirmiyormuş !!!!

Rangorun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Onur Can

CAYMA HAKKI:

11.ALICI; satın aldığı ürünün kendisine veya gösterdiği adresteki kişi/kuruluşa teslim tarihinden itibaren 15 (on beş) iş günü içerisinde, SATICI’ya aşağıdaki iletişim bilgileri üzerinden bildirmek şartıyla hiçbir hukuki ve cezai sorumluluk üstlenmeksizin ve hiçbir gerekçe göstermeksizin malı reddederek sözleşmeden cayma hakkını kullanabilir.

Buranın ekran görüntüsünü al dursun sende. Kendilerinden bir haber adamlar.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,943
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Vallah bir daha arasam mi acaba , onlara soyliyim tht belgeleri vericam diye .

bana hala sistemde bir arizali bir şey varsa gonderin halledelim , ama ben uğraşmakla gondermekle istemiyorum
Hiç arama. Ararsan ertelemeye çalışırlar. Tamam derler 14 günü geçirirler. Sen Tüketici Mahkemesine başvurunu yap. Onlar seni ararlar ihtar gidince. Sen onları arama.

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX

Asho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Hashim
Tekrar konuştum arkadaşlar , yüne ayni şekil bize gönder diyorlar teknik servisi yollicaz . Ama iade yok dedi o yazilan sozleşmede genel olarak diyor adam .. tht başvurucam sedim tabi yasal hakkiniz kullanabilirsiniz dedi ...

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
Hiç arama. Ararsan ertelemeye çalışırlar. Tamam derler 14 günü geçirirler. Sen Tüketici Mahkemesine başvurunu yap. Onlar seni ararlar ihtar gidince. Sen onları arama.
Aynen öyle ararsan ertelerler. Direk THH'ye git

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Konuyu nasıl Türkiye de adalet yok a getirdin helal olsun. 🤣🤣 İnternet üzerinden yapılan alışverişte 14 gün içinde cayma kuralı vardır. Thh basvuruldugunda olumlu sonuç alacaktır.
Olumlu sonuç alabilir ancak Türkiye de gördüğün çoğu markalar şişirilmiş markalar bu marka da onlar biriyse bu markaları şişiren kişi bu markanın dava kaybetmesini izin verir mi? Vermez bende bu yüzden söyledim sonuçta bizim ülkede kararı tek bir kişi veriyor

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
THH başvurun.

• Beğen

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Tekrar konuştum arkadaşlar , yüne ayni şekil bize gönder diyorlar teknik servisi yollicaz . Ama iade yok dedi o yazilan sozleşmede genel olarak diyor adam .. tht başvurucam sedim tabi yasal hakkiniz kullanabilirsiniz dedi ...
Dostum e devlet ten başvur. para da almıyorlar. Sen daha hiç arama. dinle beni. ihtar gidince onlar seni arar.

• Beğen

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,943
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Olumlu sonuç alabilir ancak Türkiye de gördüğün çoğu markalar şişirilmiş markalar bu marka da onlar biriyse bu markaları şişiren kişi bu markanın dava kaybetmesini izin verir mi? Vermez bende bu yüzden söyledim sonuçta bizim ülkede kararı tek bir kişi veriyor
Verirler kardeşim. Sacmalamayiniz. İnternette senaryo okuya okuya iyice ucmussunuz 🤣🤣 ve komşum Arçelik e thh üzerinden dava açtı. Ve geçen hafta kazandı. Haftaya parasını alacak 2500 TL.

Top Bottom