Kral Cg den başka seçenek yok ozaman. Ufak tefek masraf açsana makul rakamlara halledersin, o kadar kilometreye Drift l dayanmaz baş edemesin.o kadar param olsa zaten pulsar alırım kral
Kral Cg den başka seçenek yok ozaman. Ufak tefek masraf açsana makul rakamlara halledersin, o kadar kilometreye Drift l dayanmaz baş edemesin.o kadar param olsa zaten pulsar alırım kral
bunu bilmiyordumTK 03 güzeldir fakat dikkat edilmesi gereken konu motoru 125cc çıkarıyorlar üst kapak değişiyor fakat alt taraf aynı olduğu için motor kaldıramıyor ileride sıkıntı yaşanıyor bunu da bilmek lazım.
cgler çok çirkin be kral...Kral Cg den başka seçenek yok ozaman. Ufak tefek masraf açsana makul rakamlara halledersin, o kadar kilometreye Drift l dayanmaz baş edemesin.
bu nasıl hocam?okula gidip geleceksen cruiser almanı tavsiye ederim superlight 125 gibi veya rks k light 202 gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet ns200 falan da olabilir cruiser almam diyorsan
Bütçe meselesi dediğin yola gelecek en uygun motor cg oda parça çok ucuz ondan. Yoksa ihtiyacına cevap Pulsar 200 bütçe yetmiyorsa diyecek bir şey yok.cgler çok çirkin be kral...
şu an param olsun hayatta yapacğaım ilk iş şu adama mesaj atmak olurdu. ben cruiser seviyorum ve uzun yol için bire bir, yani benim için olumlu ama senin iyice araştırman gerek sevmediğin sorunları olabilircgler çok çirkin be kral...
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu nasıl hocam?
anladım kral teşekkür ederim hepinize çok sağolsunşu an param olsun hayatta yapacğaım ilk iş şu adama mesaj atmak olurdu. ben cruiser seviyorum ve uzun yol için bire bir, yani benim için olumlu ama senin iyice araştırman gerek sevmediğin sorunları olabilir