swindler
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 513
İyi tabiiki. Güzel monitör şuan indirimde al derim.Hocam iyi mi bu marka ilk defa görüyorum
İyi tabiiki. Güzel monitör şuan indirimde al derim.Hocam iyi mi bu marka ilk defa görüyorum
Link açılmıyor hocamHocam o aocdan sonra bakmak istermisiniz bilmem amahttps://www.itopya.com/msi-24-g2412f-180hz-1ms-gtg-hdmi-dp-adaptive-sync-fhd-rapid-ips-gaming-monitor_u25444?srsltid=AfmBOoqKn7wKg216AGxkZBgMdBrezJJE5i0WBCmGCJU8N8JqmwWt5Hjd
İsterseniz
LenovoLink açılmıyor hocam
Post automatically merged:
Beyler AOC mu yoksa MSI mı hangi monitör daha iyi
AOÇ 24g4x modeli güzel bir ona bak derim bir tık aşıyor bütçeni 150 200 TL civarı incelemende fayda varMonitör alacamda bu fiyat bandında en iyisi hangisi
Galiba onu alıcam hocam çok öneren var umarım sorun cikarmazAOÇ 24g4x modeli güzel bir ona bak derim bir tık aşıyor bütçeni 150 200 TL civarı incelemende fayda var
2 kez o monitörü aldım hala kullanıyorum bir sorun yaşamadım kendi kutusu ile geldi itopya ve incehesaptan aldım kutuyu hiç sarmamislar öylece yollamalarina rağmen ne bir darbe ne bir ölü pixel hiç bir şey görmedim monitörde f/p da fullhd ler arasındaki en iyisi o dediğim model diyebilirimGaliba onu alıcam hocam çok öneren var umarım sorun cikarmaz