Konudaki eski monitörüm Asus pg27aqdm.@Perfectshot06 konudan bağımsız monitörün modeli nedir ? Renkleri çok güzel gösteriyor
Evet bende de mevcut ama sadece filmlerde açtığım için sorun olarak görmedim.Ürünü kurdum kullanıyorum hocam ama her açışta startup ayarlamış da olsam monitörü 2 ye alıp geri 1 e almam gerekiyor. Eğer yapmazsam boş ekran gözüküyor ve çalışmıyor bunu yaşayan oldu mu nasıl çözerim.
dostum hazır aktıf ken bu sorunu nasıl cozebılırım bılgın varmıŞimdi denedim bende de çalıştı. Hatta blutvde de çalışmıyordu onda da çalıştı. İlginç.
Adını unuttum ya dispute mi ne açıyorsun. Resimleri yüklüyorsun. Aliexpres senin ve satıcı arasında uzlaşma sağlıyor. Paramı komple istiyorum diyerek ticket aç.Beyler ürünü aldım bugün elime ulaştı ama gelin görünki satıcı aynı satıcı ve yanlış ürün gönderimi yapmış Şimdi ben bu sorunu nasıl çözebilirim nereye yazmam kime danışmam gerek
gönderdikleri ürün araca takılan bır led tarzı bısey gülücük falan cıkıyor okadar benım urunle alakasız bısey gonderılmıs yanı
Mesaj otomatik birleştirildi:
dostum hazır aktıf ken bu sorunu nasıl cozebılırım bılgın varmı
satıcıya yazdım cevap vermesını beklıycem cevap alamassam anlaşmazlık acıp para iadesi talep edicemAdını unuttum ya dispute mi ne açıyorsun. Resimleri yüklüyorsun. Aliexpres senin ve satıcı arasında uzlaşma sağlıyor. Paramı komple istiyorum diyerek ticket aç.
O ürünü araçta kullanayım felan deme ceza yersin. Monitörünün üstüne asarsın resimlerdeki gibi. Güzel ürünsatıcıya yazdım cevap vermesını beklıycem cevap alamassam anlaşmazlık acıp para iadesi talep edicem
buda bana gelen ürün
Araba LED iÅareti Bluetooth akıllı APP IP65 LED piksel paneli gece lambası DIY programlanabilir araba maÄaza otel Bar için esnek LED ekran - AliExpress 39
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Yok be Araçta kullanmam da parayı geri versinler başka bisey istemiyom yada bana doğru ürün göndersinlerO ürünü araçta kullanayım felan deme ceza yersin. Monitörünün üstüne asarsın resimlerdeki gibi. Güzel ürün
O kadar haşır neşirdik onu bile unutturdular bizeAdını unuttum ya dispute mi ne açıyorsun.
Aynen. Ne güzel ayda 15 ürün alıyordum. Şimdi kulaklığın kablosunu uzatmak için ugreen kablo alayım diyorum. Sepete atıp öylece bakıyorum alsam mı almasam mı diye .O kadar haşır neşirdik onu bile unutturdular bize
O kadar haşır neşirdik onu bile unutturdular bize
bu satıcı benle dalga gecıyor adama ürün yanlıs dedım yarın sana lınk atıcam ordan sıparıs ver tekrar dediAynen. Ne güzel ayda 15 ürün alıyordum. Şimdi kulaklığın kablosunu uzatmak için ugreen kablo alayım diyorum. Sepete atıp öylece bakıyorum alsam mı almasam mı diye .
Şimdi anlaşmazlık bir kaç çeşit. Sen önce bütün parayı isteyerek şikayetini aç. Satıcı belki onaylar belki de ücretin yarısını geri öderim der. Ben Puding tuş takımının parasını komple geri almıştım. Birde kasa içi 8.8inçlik gösterge ekranında yarısından fazlasını geri ödeme aldım.bu satıcı benle dalga gecıyor adama ürün yanlıs dedım yarın sana lınk atıcam ordan sıparıs ver tekrar dedi
bugün attıgı lınk farklı bır ürün linki ne benım elıme gelen nede benım almak istediğim ürün
adam dalga gecıyor bırde yazmıs lınk sadece saat 3 de gecerli diye ulan Çin saatimi Türkiye saatimi onu bıle yazmamıs arada 5 saat fark var
anlaşmazlık acsam olan vergıye oluyor 1009 TL ye almıstım 400 lirası vergiye gitti bide onuda geri vermıyolar zaten
actım bakalım ne olucak satıcıya da yazdım dalga gecer gıbı cevap verıyon dıyeŞimdi anlaşmazlık bir kaç çeşit. Sen önce bütün parayı isteyerek şikayetini aç. Satıcı belki onaylar belki de ücretin yarısını geri öderim der. Ben Puding tuş takımının parasını komple geri almıştım. Birde kasa içi 8.8inçlik gösterge ekranında yarısından fazlasını geri ödeme aldım.