MONİTÖR GARANTİ İÇİN YARDIM

EmreUzn3

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
499
Arkadaşlar İtopyadan Monitör almıştım Bozuldu araştırdım çoğu kişinin yaşadığını kronik bir sorunu olduğunu öğrendim İlk defa Garantiye yollucam bir ürünü İtopya üzerinden kargo kodu aldım aldıktan sonra en geç ne zaman kargoya vermem lazım nasıl vericem kutusu kablosu duruyor içine ne koymam lazım ayriyeten bir şey yapmam mı yardım eder misiniz

Arkadaşlar İtopyadan Monitör almıştım Bozuldu araştırdım çoğu kişinin yaşadığını kronik bir sorunu olduğunu öğrendim İlk defa Garantiye yollucam bir ürünü İtopya üzerinden kargo kodu aldım aldıktan sonra en geç ne zaman kargoya vermem lazım nasıl vericem kutusu kablosu duruyor içine ne koymam lazım ayriyeten bir şey yapmam mı yardım eder misiniz
@Ben Tümay Hocamız 2 gün önce İtopya'ya monitör gönderdi yardımcı olabilir.
Bu arada bozulan monitörünüzün modeli nedir? Değişimde seçebileceğiniz monitör önerisi yapabiliriz.

ürünü fatura dahil tam biçimde kargola dostum ondan önce müşteri hizmetleriyle görüşsen daha sağlıklı olur ooonlar zaten yönlendirecek seni faturanı koopyalasan güzel oolur basılı faturaysa eğer e faturaysa sorun yok zaten ulaşırsın istediğin zaman basılı olsada gerçi sorun değil isteyebilirsin her zaman itoopyadan gönderiyorlar mailine ürünü sen eksiksiz kutula

ürünü fatura dahil tam biçimde kargola dostum ondan önce müşteri hizmetleriyle görüşsen daha sağlıklı olur ooonlar zaten yönlendirecek seni faturanı koopyalasan güzel oolur basılı faturaysa eğer e faturaysa sorun yok zaten ulaşırsın istediğin zaman basılı olsada gerçi sorun değil isteyebilirsin her zaman itoopyadan gönderiyorlar mailine ürünü sen eksiksiz kutula
e fatura varda indiremedim çıkartıcaktım resmi açılıyor sadece

Bozulan monitörünüz Gigabyte G24F2'miş. Evet kronik sorunlu panele sahip bu paneli kullanan birsürü monitör var ve onlarda da sorun var. Değişimde çok yüksek ihtimal Gigabyte GS25F2 modelini önerecekler kabul edin, onun panelinde kronik sorun yok.

Basılı fatura olarak kopyasını kutulayin sorarlar faturayı çünkü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bozulan monitörünüz Gigabyte G24F2'miş. Evet kronik sorunlu panele sahip bu paneli kullanan birsürü monitör var ve onlarda da sorun var. Değişimde çok yüksek ihtimal Gigabyte GS25F2 modelini önerecekler kabul edin, onun panelinde kronik sorun yok.
Hocam kronik mi 😅🤣 aynısını 2022 de aldım 2 3 sene kullandım sorunsuz sattım alan hala kullanıyor bana mı denk gelmedi acaba sorun

Hocam kronik mi 😅🤣 aynısını 2022 de aldım 2 3 sene kullandım sorunsuz sattım alan hala kullanıyor bana mı denk gelmedi acaba sorun
Evet kronik. Bozulmayan bi sizin ki heralde. Bu paneli kullanan monitörler bunlar ve birsürü sorunlarla ilgili konu var ve açılmaya devam ediyor bakarsınız:
MSI G2412, MSI G2412F, Gigabyte G24F2, AOC 24G42SPU, AOC 24G2SP ve AOC 24G4X.

Evet kronik. Bozulmayan bi sizin ki heralde. Bu paneli kullanan monitörler bunlar ve birsürü sorunlarla ilgili konu var ve açılmaya devam ediyor bakarsınız:
MSI G2412, MSI G2412F, Gigabyte G24F2, AOC 24G42SPU, AOC 24G2SP ve AOC 24G4X.
Aoc 24G4X üç adet alıp kullandım ondada bahsedilen problem meydana çıkmadı Gigabayte G24F2 de aynı şekilde sorunla karşılaşmadım Aoc da üretimle alakalı sorun var deniyordu ben sorunsuz olana denk geldim herhalde

Aoc da üretimle alakalı sorun var deniyordu ben sorunsuz olana denk geldim herhalde
Üretimle alakalı değil, kullanılan panelle alakalı.
Bu konu yeni ve değişim yapacak olan çok kişi var mesela.

Üretimle alakalı değil, kullanılan panelle alakalı.
Bu konu yeni ve değişim yapacak olan çok kişi var mesela.
Lenovo legion R24E de inşallah olmaz kronik problem yoktu sanırım üründe

nerden bildiniz hocam

e faturasını indirdim onu yazıcıdan çıkartcam rengli mi olmak zorunda rengsizde oluyor mu bide başka bir şey var mı koymam gereken

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,052
Üyeler
183,208
Son üye
Bugrality
Geri