MONİTÖR HAKKINDA BİLGİ

Accomplis

80+
Reaksiyon skoru
16
BABALAR SELAMIN ALEYKÜM YENİ MONİTÖR ALDIM AMA BUNDA HDR AÇMA YERİ YOK KAPALI GÖSTERİYOR HDR KULLANAMIYORUM VE PC ÇOK PARLAK AYRIYETTEN HD DEĞİL PİKSEL GÖSTERİYOR ÇÖZÜMÜNÜ BİLEN VARSA YARDIM EDEBİLİR Mİ
MONİTÖRÜM : asus vg258qr 24.5 0.5ms 165hz gaming led monitör

BABALAR SELAMIN ALEYKÜM YENİ MONİTÖR ALDIM AMA BUNDA HDR AÇMA YERİ YOK KAPALI GÖSTERİYOR HDR KULLANAMIYORUM VE PC ÇOK PARLAK AYRIYETTEN HD DEĞİL PİKSEL GÖSTERİYOR ÇÖZÜMÜNÜ BİLEN VARSA YARDIM EDEBİLİR Mİ
dayı monitörün yanında altında falan ayar tuşları olur onlara bas sonrası tabela gibi zaten halledersin

Hdr genelde ayar olarak olmaz. Görüntü hdr verince otomatik açar. Bende öyle en azından bf5 fz5 wz2 gibi oyunlarda oto açılıyo

Hdr destekliyormu o monitör?

hdr açılmıyor yanına kapalı yazıyor açma şeyi yok silik şekilde kapalı yazıyor sadece
Monitörün osdsinden bakın , orada hdr açma kısmı varsa açın, ve hangi kablo ile bağladınız display portmu hdmi mi?

Monitörün osdsinden bakın , orada hdr açma kısmı varsa açın, ve hangi kablo ile bağladınız display portmu hdmi mi?
Displayport ile bağladım tam anlamıyorum kanka bu işlerden osdden nasıl bakıcam
Post automatically merged:

görüntü kalitesi cayip kötü ve piksellik var nasıl ayarlayabilirim bunu biraz daha bakarsam kör olucam çünkü :D

Displayport ile bağladım tam anlamıyorum kanka bu işlerden osdden nasıl bakıcam
Post automatically merged:

görüntü kalitesi cayip kötü ve piksellik var nasıl ayarlayabilirim bunu biraz daha bakarsam kör olucam çünkü :D
Monitörün arkasında yuvarlak tuş olması lazım diğerlerinden farklı , ona bas orayı fotoğraf at ayrıca monitörün hdr kapalıyken kötü görüntü kalitesi olması normal değil.

Monitörün arkasında yuvarlak tuş olması lazım diğerlerinden farklı , ona bas orayı fotoğraf at ayrıca monitörün hdr kapalıyken kötü görüntü kalitesi olması normal değil.
kanka insta versene daha rahat konuşuruz ayarlayalım şunu allah için

Çok emin değilim ama belli bir Hertz'in üzerinde açılmıyor diye biliyorum HDR. Mesela monitörü bi 60 veya 120Hz olarak ayarlayıp öyle deneyebilir misin ? Eğer o zaman HDR açabiliyorsan demek ki sorun burdadır. Bende ASUS VG27AQ1A kullanıyorum, 170HZ 'deyken kapalı görünüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,393
Üyeler
190,906
Son üye
justbusiness
Geri