Monitör içine wd 40 girdi

Batwoo

80+
Reaksiyon skoru
13
Beyler laptopun menteşelerini wd 40 ile yağlıyordum(birkaç kez yaptım oldukça işe yaradı) ancak bu sefer fazla sıktım sanırım ekranın içine wd 40(pas sökücü) kaçmış bundan nasıl kurtulurum lütfen yardım edin :(((

Ekler

• 20231012_103658.jpg
    20231012_103658.jpg
    1.4 MB · Hit: 96
  • 20231012_103649.jpg
    20231012_103649.jpg
    2.5 MB · Hit: 96
Beyler laptopun menteşelerini wd 40 ile yağlıyordum(birkaç kez yaptım oldukça işe yaradı) ancak bu sefer fazla sıktım sanırım ekranın içine wd 40(pas sökücü) kaçmış bundan nasıl kurtulurum lütfen yardım edin :(
Çözülmesi pek mümkün değil geçmiş olsun.

Kurtulamazsın. Peçeteye sıkıp yağlasaydınız keşke...

Panele değil de ön cama yapışmışsa sıkıntı yok, bir sabunla çıkartırsın azcık iz kalır ama panele gelmişse temiz bir gelecek göremiyorum

"Perfects" adında bir marka var. Soğutucu, yağ, monitör temizleme suyu, bilgisayar temizleme köpüğü gibi ürünler satıyorlar. Belki işine yarayabilecek bir ürün bulabilirsin bakmanı tavsiye ederim.

bi süre ekran açık şekilde rüzgarlı mekana koy belki akıp gidebilir
yaptım, umarım işe yarar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kurtulamazsın. Peçeteye sıkıp yağlasaydınız keşke...
dediğim gibi birçok kez yaptım ama fazla sıktım sanırım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

"Perfects" adında bir marka var. Soğutucu, yağ, monitör temizleme suyu, bilgisayar temizleme köpüğü gibi ürünler satıyorlar. Belki işine yarayabilecek bir ürün bulabilirsin bakmanı tavsiye ederim.
teşekkür ederim bakacağım

WD40 aşındırıcı bir madde olduğu için temizlemezsen ileride illaki zararını görürsün hocam.

wd 40 sıkılmaz teknolojik cihaza. herhangi bir devre kartına falan gelirse mahveder. 1 damla makine yağı yeterli olurdu.

pas sökücü dizüstüne ne alaka hala anlamış değilim. dizüstü menteşeleri o kadar paslanmaz ki... Sadece eğer gerekli ise bi damla makina yağı belki damlatılabilir. Ki o da mentejelerden aşırı ses geldiğinde filan uygulanır.

Dostum bilgisayar eskimiydi ki, pas sökücü kullandın yoksa yeni ve pahalı bir bilgisayar mıydı? Eğer yeni ise derhal servise gönder en azından temizleme yapsınlar, garanti bozulur gerçi ama yine de onlar daha güzel temizler.

Panelin açılıp temizlenmesi lazım. İleride panelden bile olabilirsin.

Geri