Monitor karıncalanma

Reaksiyon skoru
22
lg ultragear 1920x1080 165 hz monitorum var karıncalanma falan oluyor resimdeki gibi dp kablo kullanıyorum kablodan olabilirmi yoksa monitormü sıkıntılı?
ima344334ge.png

Fotoğrafı telefonla çektiysen monitörden, ss alıp attıysan ekran kartındandır muhtemelen.

klavyeden prt scr tuşuna basıp aldım ss
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

keskinlik durumu oyunda nerde bilmiyorum kartım zotac 4060 ti 16 gb
grafik ayarlarında olması lazım ayarları en düşük ve enyüksek şekilde otomatik ayardan yapın en yüksekte renkler biraz daha canlı gibi gözükebilir o şekilde test edin.

grafik ayarlarında olması lazım ayarları en düşük ve enyüksek şekilde otomatik ayardan yapın en yüksekte renkler biraz daha canlı gibi gözükebilir o şekilde test edin.
yok işe yaramadı hala karıncalanma görüyorum ve keskinlik ayarı bu oyunda ismi farklı olabilir göremedim grafik ayarında

yok işe yaramadı hala karıncalanma görüyorum ve keskinlik ayarı bu oyunda ismi farklı olabilir göremedim grafik ayarında
bilemiyorum bu tür sorunlar oyun kaynaklı oluyor çoğunlukla keskinlik ayarlarını yapamiyolar büyük ihtimalle oyun ile alakalı forza oyunlarında bu durum daha fazla yaşanıyor ağaçlarda hemde forza horizon 4de kör olma garantili farklı oyunlardada deneyebilirsin.

bilemiyorum bu tür sorunlar oyun kaynaklı oluyor çoğunlukla keskinlik ayarlarını yapamiyolar büyük ihtimalle oyun ile alakalı forza oyunlarında bu durum daha fazla yaşanıyor ağaçlarda hemde forza horizon 4de kör olma garantili farklı oyunlardada deneyebilirsin.
fortnitede bile oluyor bu karıncalanma sorunu fortnitede göze batmıyor ama sonsuza kadar öyle oynayamam

monitor kablosundan olma şansı varmıdır sence
veya yukardaki adamın dediği gibi ekran kartı

fortnitede bile oluyor bu karıncalanma sorunu fortnitede göze batmıyor ama sonsuza kadar öyle oynayamam

monitor kablosundan olma şansı varmıdır sence
veya yukardaki adamın dediği gibi ekran kartı
Ekran kartı driver sıfırlama denermisin monitörün sürücüsü üstünden ayarlarıda sifirlarmisin eğer var ise

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,593
Üyeler
190,770
Son üye
farukelmaci
Geri