nb f80 harici başka markaya yönelmek saçmalıktan başka bişi değil çek gitsin hazır şuan fiyatıda uygunÖncelik merhabalar, monitör kolu almayı düşünüyorum çoğu kişinin nb f80 önerdi sizce iyi mi yoksa sizin önerdiğiniz var mi 1300 tl civarında. Birde monitörün modeli MSI G2412F uyumlu mu, yardımcı olurmusunuz?
Hocam hangi siteden aldınız acaba birde benim masanın kalınlığı ince sorun olur mu? Birde benim monitöre olur mu? Yukarıda yazdım markasiniNB-80 aldım 940 tl ye hocam bi kaç gün önce konusunu açtım bu sabah ürün elime ulaştı kurdum gayet güzel, başka marka model denemediğim için başka ürünle karşılaştıramam ama gerçekten yapısı hissiyatı kaliteli ve her şekle sokula bilen bi ürün yani gayet güzel almanızı tavsiye ederim.
Masa ne kadar ince hocam görsel atma şansınız yada ölçü belirtme şansınız var mıHocam hangi siteden aldınız acaba birde benim masanın kalınlığı ince sorun olur mu?
Hocam evde degilim ama kac olursa olurMasa ne kadar ince hocam görsel atma şansınız yada ölçü belirtme şansınız var mı
LINK
Hocam n11 yeni hesap açın yeni hesap açımına özel indirim kodu veriyor onuda kullanınca 940 tl ye düşüyor.
Masa inceliği konusunda benimde masam ince fakat uzun olduğundan komple demir var araya demir girdiğinden ben demire sıkıştırdım o şekilde hallettim sağlam yani şuan.
Hocam bilemiyorum ya 2 cm olmayabilir tam emin değilim belki de 2 cm dir şu an kafamda kuramıyorum ne kadar olduğunuAlıntıyı görüntüle
Hocam 2cm den başlıyor sol üste belirtilmiş min 2cm olması lazım
hocam en doğrusu onu eve gidince ölçmek olur ama 2cm vardır diye tahmin ediyorum yani çok ince görünümlü falan mı yada sunta kalitesiz bi masa falan mıHocam bilemiyorum ya 2 cm olmayabilir tam emin değilim belki de 2 cm dir şu an kafamda kuramıyorum ne kadar olduğunu
Masa kaliteli değil zaten ders çalışmak için almıştık ama bundan devam edeyim dedim degsitirmeye gerek yokhocam en doğrusu onu eve gidince ölçmek olur ama 2cm vardır diye tahmin ediyorum yani çok ince görünümlü falan mı yada sunta kalitesiz bi masa falan mı
Hocam evde değilim sehpada örnek vereyim dedim bundan biraz ince diyelimhocam en doğrusu onu eve gidince ölçmek olur ama 2cm vardır diye tahmin ediyorum yani çok ince görünümlü falan mı yada sunta kalitesiz bi masa falan mı
Hocam dediğim gibi en sağlıklısı gidip ölçmeniz 2cm den başlıyor ürünün sıkıştırması yani min 2cm olması lazım kalınlık ona bakın netleştirin ona göre hareket edin.Masa kaliteli değil zaten ders çalışmak için almıştık ama bundan devam edeyim dedim degsitirmeye gerek yok