Çözüldü✓ Monitör Kolu Tavsiyesi

Crash1907

80+
Reaksiyon skoru
56
Bütçe
1300
Öncelik merhabalar, monitör kolu almayı düşünüyorum çoğu kişinin nb f80 önerdi sizce iyi mi yoksa sizin önerdiğiniz var mi 1300 tl civarında. Birde monitörün modeli MSI G2412F uyumlu mu, yardımcı olurmusunuz?

nb den baska secenek yok

Öncelik merhabalar, monitör kolu almayı düşünüyorum çoğu kişinin nb f80 önerdi sizce iyi mi yoksa sizin önerdiğiniz var mi 1300 tl civarında. Birde monitörün modeli MSI G2412F uyumlu mu, yardımcı olurmusunuz?
nb f80 harici başka markaya yönelmek saçmalıktan başka bişi değil çek gitsin hazır şuan fiyatıda uygun

NB-80 aldım 940 tl ye hocam bi kaç gün önce konusunu açtım bu sabah ürün elime ulaştı kurdum gayet güzel, başka marka model denemediğim için başka ürünle karşılaştıramam ama gerçekten yapısı hissiyatı kaliteli ve her şekle sokula bilen bi ürün yani gayet güzel almanızı tavsiye ederim.

NB-80 aldım 940 tl ye hocam bi kaç gün önce konusunu açtım bu sabah ürün elime ulaştı kurdum gayet güzel, başka marka model denemediğim için başka ürünle karşılaştıramam ama gerçekten yapısı hissiyatı kaliteli ve her şekle sokula bilen bi ürün yani gayet güzel almanızı tavsiye ederim.
Hocam hangi siteden aldınız acaba birde benim masanın kalınlığı ince sorun olur mu? Birde benim monitöre olur mu? Yukarıda yazdım markasini

Hocam hangi siteden aldınız acaba birde benim masanın kalınlığı ince sorun olur mu?
Masa ne kadar ince hocam görsel atma şansınız yada ölçü belirtme şansınız var mı
LINK
Hocam n11 yeni hesap açın yeni hesap açımına özel indirim kodu veriyor onuda kullanınca 940 tl ye düşüyor.
Masa inceliği konusunda benimde masam ince fakat uzun olduğundan komple demir var araya demir girdiğinden ben demire sıkıştırdım o şekilde hallettim sağlam yani şuan.

Masa ne kadar ince hocam görsel atma şansınız yada ölçü belirtme şansınız var mı
LINK
Hocam n11 yeni hesap açın yeni hesap açımına özel indirim kodu veriyor onuda kullanınca 940 tl ye düşüyor.
Masa inceliği konusunda benimde masam ince fakat uzun olduğundan komple demir var araya demir girdiğinden ben demire sıkıştırdım o şekilde hallettim sağlam yani şuan.
Hocam evde degilim ama kac olursa olur

1778861399745.webp

Hocam 2cm den başlıyor sol üste belirtilmiş min 2cm olması lazım

NB80 sürekli indirime giriyor ben geçen sene 750 den 2 tane almıştım. Masada çok büyük kolaylık sağlıyor.

Hocam bilemiyorum ya 2 cm olmayabilir tam emin değilim belki de 2 cm dir şu an kafamda kuramıyorum ne kadar olduğunu
hocam en doğrusu onu eve gidince ölçmek olur ama 2cm vardır diye tahmin ediyorum yani çok ince görünümlü falan mı yada sunta kalitesiz bi masa falan mı

hocam en doğrusu onu eve gidince ölçmek olur ama 2cm vardır diye tahmin ediyorum yani çok ince görünümlü falan mı yada sunta kalitesiz bi masa falan mı
Masa kaliteli değil zaten ders çalışmak için almıştık ama bundan devam edeyim dedim degsitirmeye gerek yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam evde değilim sehpada örnek vereyim dedim bundan biraz ince diyelim

Ekler

• 1000131815.webp
    1000131815.webp
    190.9 KB · Hit: 11
Masa kaliteli değil zaten ders çalışmak için almıştık ama bundan devam edeyim dedim degsitirmeye gerek yok
Hocam dediğim gibi en sağlıklısı gidip ölçmeniz 2cm den başlıyor ürünün sıkıştırması yani min 2cm olması lazım kalınlık ona bakın netleştirin ona göre hareket edin.

Geri