Çağrı Baba
80+
- Reaksiyon skoru
- 17
- Bütçe
- 150
Soru Yukarda
ben her tarafini ıslak mendılle sılıyomPlastik sert kısımlar ıslak mendille silinebilir gene de kablo bağlantılarına yakın yerlerde ıslak mendil kullanılmaz. Islak mendili çok sıkmayın su monitör içine damlayabilir. Ekran için mikrofiber yumuşak bez ile optik suyu diğer adıyla gözlük temizleme suyuyla çok bastırmadan silinir. Bunu 3-4 günde bir uygularsanız bastırmadan çıkacaktır çoğu leke. Eğer kola gibi asitli şeyleri ekranınıza yakın koyuyorsanız koymayın patlayan damlacıklar lekeleme yapar bastırmak zorunda kalırsınız.
İz bırakabilir, daha kötüsü alkol içerdiğinden ekrana zararda verebilir. Özellikle gıdanın içine binbir şey katan Türk üreticisi ıslak mendile hangi tür kimyasal katıyordur bilemez kimse.ben her tarafini ıslak mendılle sılıyom
yanlıs soylemısm pardon bu hani temizlik bezleri varya onla siliyom benİz bırakabilir, daha kötüsü alkol içerdiğinden ekrana zararda verebilir. Özellikle gıdanın içine binbir şey katan Türk üreticisi ıslak mendile hangi tür kimyasal katıyordur bilemez kimse.
Dantel varsa hocam o kendiliğinden temizler. Dantel Buff verir monitöre.Annem sağ olsun üstüne dantel koyup sarı mutfak beziyle pestilini çıkarıyor
Ekranın parlaklığını tahmin edebiliyorumAnnem sağ olsun üstüne dantel koyup sarı mutfak beziyle pestilini çıkarıyor
Sizin malınız hocam isterseniz bulaşık teliyle silin.yanlıs soylemısm pardon bu hani temizlik bezleri varya onla siliyom ben
Camsil ile temizlenmez onu biliyorum sjajjsshshSoru Yukarda