Monitör Önerisi 10 -12k

ozy_34

80+
Reaksiyon skoru
87
Arkadaşlar bugün monitör aldım sizce yanlış mı yaptım bunu alarak sadece vatandan öneri istiyorum bundan daha iyisi varsa onunla değiştirelibirim vatan haricinde alma durumum yok ordan önerirseniz sevinirim değişim yapıcam

aldığım monitör bu nasıldır

valorant cs genellikle fps oynarım
27 inch rekabetçi oyunlar için göz yorabilir 23.8/24 veya 24,5 inch alabilirsin bende senin gibi 27 kullanırdım büyük gelirdi istersen 24 inchlerin 300+ hz üstlerine bak 7-8-9 bandına bile bulabilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

27 inch rekabetçi oyunlar için göz yorabilir 23.8/24 veya 24,5 inch alabilirsin bende senin gibi 27 kullanırdım büyük gelirdi istersen 24 inchlerin 300+ hz üstlerine bak 7-8-9 bandına bile bulabilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu 2k değil hocam bana 2k lazım

Arkadaşlar bugün monitör aldım sizce yanlış mı yaptım bunu alarak sadece vatandan öneri istiyorum bundan daha iyisi varsa onunla değiştirelibirim vatan haricinde alma durumum yok ordan önerirseniz sevinirim değişim yapıcam

aldığım monitör bu nasıldır

Fps oyunlarında öncelik fps ve hz olduğu için 2k aranmaz.
Üstte dendiği gibi bende 27 kullandım 2k ve 4k. FPS oynarsın ama sarmıyor bilgin olsun. Hikayelide ise aksine çok sarıyor.

FPS oyunları için 27" pek iyi olmaz ama bu bütçede alabileceğin en iyi monitör bu hayırlı olsun.

Ktc H27E6 öneririm hem yüksek hz hem renkleri iyi hem 2k

Monitör güzel hayırlı olsun. renkleri v.s belirgin bir model ama Asuslarda çok ölü piksel şikayeti görüyorum ona dikkat et sadece..Zaten bu 7-11k arası 2k monitörler % 90 aynı gibi birinin renkleri güzel birinin falancası güzel ama hepsinin güzel olduğu ortak model yok alanlar aldığından memnun öyle böyle 1080Pden geçince zaten Şahinden Lüks arabaya geçiyorsun.

monitör güzel fps oyunlarında 27 aranmaz ama olursa da olmaz denilmez gözün alışınca oynarsın farklı monitörde zorlanırsın. aldığın monitör fiyatına göre gayet iyi hayırlı olsun güle güle kullan.

3700tl fark verip 300hz model ile değiştirmeye değer mi sizce

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,026
Üyeler
199,477
Son üye
carlossainzz

Geri