Monitor önerisi yapabilirmisiniz?

10-15 yaşında amerikalı çocuklara küfür ediyorum bende çok sorun değil xd
onun zevki olmaz. mikrofonu ağzına sokacan parazitli şekilde küfür etmenin zevki hiç bir şeyde yok

bunların hiçbirinde sağlam tr topluluğu yok birileriyle sövüşmedikten sonra tadı çıkmıyor oyunların
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
/mute all :)

Valorant bence piyasadaki en iyi fps oyunu .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet mentalin saglam degilse rekabetci oyunlar oynamamlisin konu sahibine de önerim direkt bırak bu tür oyunları
Yok be ben fps delisi bir insanım çok oynamıyorum artık ama çok severim ama yani aşırı kötü geliyor bana. Özellikle piyasada EFT gibi oyunlar farken yüzüne bakılmamalı EFT çok farklı bir tür ama sonuçta FPS.

Yok be ben fps delisi bir insanım çok oynamıyorum artık ama çok severim ama yani aşırı kötü geliyor bana. Özellikle piyasada EFT gibi oyunlar farken yüzüne bakılmamalı EFT çok farklı bir tür ama sonuçta FPS.
Valorantin oynama kolaylığı çok güzel. Apex denedim adami göremiyorum ki vurayım, r6 denedim onda da sağlam saatler harcaman gerekiyor oyuna . Valorati ac oyna ve bilen ile bilmeyeni de ayırt edebiliyorsun kolay olmasina rağmen

fortnite sıfır inşa modu takılıyorum 1-2 aydır sıfır sinir sıfır stres adamı öldür başında dans et
ondan önce rust oynuyordum allah kurtardı

hocam bi mobitor önerseniz konu valorant kanser mi değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,344
Üyeler
190,550
Son üye
Quillenar
Geri