Monitör sponsoru

Kromss

80+
Reaksiyon skoru
39
arkadaşlar ilk önce ben 17 yaşındayım bilgisayarımı yazın çalışarak aldım ama maalesef monitöre param yetmedi ve alabilecek olan herhangi bir aile üyem yok.
ben orta-üst seviye bir pc ye sahibiyim
1360x768 bir monitör kullanıyorum ve youtube,twitch ile uğraşıyorum youtubede biraz videom var ama daha çok twitch ile uğraşmak istiyorum 1080 piksel bir monitöre ihtiyacım var düzgün yayın yapabilmek ve video çekebilmek için bir sponsor arıyorum nasıl viewsonic , msi, gamepower gibi markalara ulaşabilirim yardımcı olur musunuz yada yardım eder misiniz onlara ulaşmamda.

arkadaşlar ilk önce ben 17 yaşındayım bilgisayarımı yazın çalışarak aldım ama maalesef monitöre param yetmedi ve alabilecek olan herhangi bir aile üyem yok.
ben orta-üst seviye bir PC ye sahibiyim
1360x768 bir monitör kullanıyorum ve youtube,twitch ile uğraşıyorum youtubede biraz videom var ama daha çok twitch ile uğraşmak istiyorum 1080 piksel bir monitöre ihtiyacım var düzgün yayın yapabilmek ve video çekebilmek için bir sponsor arıyorum nasıl viewsonic , MSI, gamepower gibi markalara ulaşabilirim yardımcı olur musunuz yada yardım eder misiniz onlara ulaşmamda.
@Abdullah Hacıgül

1360x768 bir monitör kullanıyorum ve youtube,twitch ile uğraşıyorum youtubede biraz videom var ama daha çok twitch ile uğraşmak istiyorum 1080 piksel bir monitöre ihtiyacım var düzgün yayın yapabilmek ve video çekebilmek için bir sponsor arıyorum nasıl viewsonic , MSI, gamepower gibi markalara ulaşabilirim yardımcı olur musunuz yada yardım eder misiniz onlara ulaşmamda.
Neden tüm paranızı kasaya verip monitör almadınız
Çalışıp 2.el bir monitörü uygun fiyata alabilirsin

Neden tüm paranızı kasaya verip monitör almadınız
Çalışıp 2.el bir monitörü uygun fiyata alabilirsin
haklısın ilk önce ama rtx ten faydalanabileceğim en ucuz pc yi aldım zaten pc 2 aydır elimde oyüzden şuanki fiyatıyla alabileceğimi düşünemiyorum bile 2. el monitörlere güven olmaz hatta 2. el hiçbirşeye güven olmaz daha doğrusu çalışamam öğrenciyim dediğim gibi 17 yaşındayım oyüzden şuan işe giremiyorum girebilecek bir durumda olsaydım emin ol girerdim.

haklısın ilk önce ama rtx ten faydalanabileceğim en ucuz PC yi aldım zaten PC 2 aydır elimde oyüzden şuanki fiyatıyla alabileceğimi düşünemiyorum bile 2. el monitörlere güven olmaz hatta 2. el hiçbirşeye güven olmaz daha doğrusu çalışamam öğrenciyim dediğim gibi 17 yaşındayım oyüzden şuan işe giremiyorum girebilecek bir durumda olsaydım emin ol girerdim.
Bence çok yanlış düşünmüşsün bütçen kısıtlıysa rtx gitmen yanlış onun yerine güzel bir rx ekran kartı alabilirdin sonra sadece bilgisayarı alıp montitörü almaman yanlış zaten rtx bir ekran kartını öyle bir monitörde kullansan ne olur ? 2.el hiçbirşeye güven olmaz demende yanlış bütçen kısıtlıysa ya kötü bir monitör alıcaksın yada araştırıp 2.el güzel bir monitör alıcaksın.

Bence çok yanlış düşünmüşsün bütçen kısıtlıysa rtx gitmen yanlış onun yerine güzel bir rx ekran kartı alabilirdin sonra sadece bilgisayarı alıp montitörü almaman yanlış zaten rtx bir ekran kartını öyle bir monitörde kullansan ne olur ? 2.el hiçbirşeye güven olmaz demende yanlış bütçen kısıtlıysa ya kötü bir monitör alıcaksın yada araştırıp 2.el güzel bir monitör alıcaksın.
normalde monitör alıcaktık ailem alıcaktı onuda ama korona yüzünden alamadılar çalışamıyorlar sonuçta artık ve kredi ödüyorlar gelirler giderleri anca kapatıyor yani planlamada monitör gelicekti oyüzden rtx li aldım böyle bir şey olucağını bilseydim monitör alırdım.

normalde monitör alıcaktık ailem alıcaktı onuda ama korona yüzünden alamadılar çalışamıyorlar sonuçta artık ve kredi ödüyorlar gelirler giderleri anca kapatıyor yani planlamada monitör gelicekti oyüzden rtx li aldım böyle bir şey olucağını bilseydim monitör alırdım.
sponsor bulman zor olabilir ama çekilişlere katılabilirsin yada internet üzerinden ingilizcen varsa iş yapabilirsin eskiden arkadaşım milletin internet sitesine aktiflik kazandırıyordu mesela gunluk 250 kısı felan gır alt ust yap cık ıp değiştir ama odemeler genellikle paypal üzerinden yapılıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tyt ve ayt diğer sene şuan 11. sınıfım ve şuanki gidişe göre benim bir küçük işe sahip olmam lazım ve bende bunu youtube ve twitch olarak belirledim .
tyt ve ayt son sene kazanılacak bir sınav bence değil şimdiden çalışmalısın

Bence ders olarak belirle onu sen. 12. Sınıfa geçiceksin. Senin uğraşman gereken derslerin
dersler kolay sayısal bölümdeyim ve ders çalışmadan teşekkürle geçtim birinci dönemi okulda sadece 1 tane taktir var onuda söyliyim fizik,matematik,kimya derslerim çok iyi sözel derslerde sıkıntı çekiyorum derslerim düzgün yani allah nasip ederse güzel bir üniversite kazanırım.

Eğer en az 20 bin abone gibi rakama sahip değilsen zor kardeşim.Büyük youtuberlar bile sponsor istiyorlar.Sana yardım ediceklerini sanmıyorum.Boşuna uğraşırsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,725
Üyeler
191,152
Son üye
furkan507
Geri