Neler Yeni

Monitör Tavsiyesi / bu 2 monitörden hangisini almalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Halis Ata Serin

Arkadaşlar uzun süredir IPS Panel kullanıcısıyım , VA panel konusunda fazla bir bilgim yok. Yeni bir monitör alacağım bütçem 3000-3100 lira falan 3100den 1 lira daha çıkamam.
27inç FHD arıyorum lütfen FHD berbat kullanılmaz tarzı yorumlar atmayın 2 senedir 27inç FHD kullanıyorum. ASUS TUF VG27VQ kullanıyordum maddiyattan dolayı sattım. Şimdi de f/p olarak bu 2 monitörü uygun buldum sizce hangisini almalıyım yada önereceğiniz başka bir monitör var mı?

mehmet4732

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
mehmet
yani bu size bağlı aslında ips istiyorsanız ips alın tekrar va curved istiyorum derseniz onu alın bende va olanı var memnunum

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Halis Ata Serin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yani bu size bağlı aslında ips istiyorsanız ips alın tekrar va curved istiyorum derseniz onu alın bende va olanı var memnunum
ya IPS ve CURVED hastasıyım fakat IPS panelde CURVED istediğimde fiyat çıkıyor ve mecburen FLAT alacak gibiyim sanırım

mehmet4732

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
mehmet
hem ıps hem curved monitör yok diye biliyorum bende çok fps tarzı oyunlar oynamadığım için va almıştım curved ayrı bi güzel işime yarıyor dizi film izlerken rahat oluyo 27inç olması da güzel pikselleşme falan diyorlar o da olmuyor bence

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,468
İsim
Emre
ips flat al geç

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,103
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

Arkadaşlar uzun süredir IPS Panel kullanıcısıyım , VA panel konusunda fazla bir bilgim yok. Yeni bir monitör alacağım bütçem 3000-3100 lira falan 3100den 1 lira daha çıkamam.
27inç FHD arıyorum lütfen FHD berbat kullanılmaz tarzı yorumlar atmayın 2 senedir 27inç FHD kullanıyorum. ASUS TUF VG27VQ kullanıyordum maddiyattan dolayı sattım. Şimdi de f/p olarak bu 2 monitörü uygun buldum sizce hangisini almalıyım yada önereceğiniz başka bir monitör var mı?
g24 kullanıyorum tavsiye etmiyorum

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,580
İsim
Oğuz Oğuz

Valla bunu öneririm ama çıkamam demişsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Halis Ata Serin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hem ıps hem curved monitör yok diye biliyorum bende çok fps tarzı oyunlar oynamadığım için va almıştım curved ayrı bi güzel işime yarıyor dizi film izlerken rahat oluyo 27inç olması da güzel pikselleşme falan diyorlar o da olmuyor bence
asus tuf vg27vq IPS Curved eski monitörümdü sattığıma pişman oldum tekrardan yakın performans sergiyelen bir monitör alacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla bunu öneririm ama çıkamam demişsin.
abartı bir fiyat değil düşünülebilir. MSI markasını diğer AOC , SAMSUNG gibi markalara göre kaliteli bulduğum için tercih etmek istiyorum

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,103
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
neden tavsiye etmiyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

g272 almayı düşünüyordum
renkleri çok doğru yansıtmıyor daha oyun vb için gibime geldi (ben aldığımda 999tl idi) 2 kez ciddi arıza ile karşılaştım ki alan çoğu kişi karşılaşmış birinde değişim aldı diğerinde ben göndermedim garantiye kronik sorunlu olma ihtimali yüksek ben çoğunlukla film izleyen ve hikaye bazlı oyunlar oynayan biriyim tatmin etmedi...

Top Bottom