Palo DAYI 👑
80+ Gold
Bitmis
hm dikkat etmedim ama muhtemelen aynı gelir ya fiyat uygun çünkü bakalım gelsin görelim kral hayırlı olsunBurada ki satıcı farklı fiyat da farklı hocam benim aldığım satıcı bambaşka.
Gelince güncellerim konuya hocam, olmadı iade ederizhm dikkat etmedim ama muhtemelen aynı gelir ya fiyat uygun çünkü bakalım gelsin görelim kral hayırlı olsun
bu satıcıdan alınır mı acaba ya ?Farklı bir satıcı da aynı fiyat arkadaşlar bu da her an bitebilir
![]()
bestdijital Nb F80 Tek Kol Amortisörlü 17"-30" Lcd Led Monitör Tutucu - Fiyatı, Yorumları
bestdijital Nb F80 Tek Kol Amortisörlü 17"-30" Lcd Led Monitör Tutucu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gelince güncellerim konuya hocam, olmadı iade ederiz![]()
1387 gözüküyor bendeFarklı bir satıcı da aynı fiyat arkadaşlar bu da her an bitebilir
![]()
bestdijital Nb F80 Tek Kol Amortisörlü 17"-30" Lcd Led Monitör Tutucu - Fiyatı, Yorumları
bestdijital Nb F80 Tek Kol Amortisörlü 17"-30" Lcd Led Monitör Tutucu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gelince güncellerim konuya hocam, olmadı iade ederiz![]()
İade edlim ozaman bende vermiştim 1 siparişEMS elektronik
İptalini sağladım teşekkürlerEMS elektronik
İade ettim hocam sanırım burası ddaha iyi https://www.trendyol.com/bestdijita...u-p-117276614?boutiqueId=61&merchantId=162701İade edlim ozaman bende vermiştim 1 sipariş