Çözüldü✓ Monitörde ghosting sorunu

vaNzy

80+
Reaksiyon skoru
7
Sizce ghosting sorunu çok önemli bir şey mi ve ghosting tüm va panellerde olur mu

peki sizce sırf ghosting sorunu için va yerine ıps panel almalı mıyım

peki sizce sırf ghosting sorunu için va yerine ıps panel almalı mıyım
Sadece Ghosting değil, görüntü kalitesi de artıyor. Kesinlikle IPS alabiliyorsan IPS al.

görüntü kalitesiyle ilgili bir problemim yok benim içimde tereddütte kalan tek şey ghosting olayı va yerine ips panel almamı gerektirecek kadar büyük bir problem mi

görüntü kalitesiyle ilgili bir problemim yok benim içimde tereddütte kalan tek şey ghosting olayı va yerine ips panel almamı gerektirecek kadar büyük bir problem mi
Hangi oyunları oynadığınıza göre değişir. CS GO - Valorant tarzı oyunlar oynuyorsanız rahatsız eder onun dışında çok rahatsız etmez. Kendimde VA panel bir monitör kullanıyorum ve 1 kere bile rahatsız olmadım.

Kimine göre problem kimine göre değil. Şahsen ben 15 yıllık 1680x1050 çözünürlük, 60Hz TFT monitörden, 144Hz VA panele geçsem sorun olmaz ama IPS alabiliyorken IPS alınmalı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,231
Üyeler
190,878
Son üye
kaiiraa
Geri