Ghosting siyah ekranda puslu beyazın görülmesidir tabi sizin yaptığınız test ne kadar doğru bilmem ama internetten siyah fotoraf indirin açın ekran simsiyah olucak onu at bize Saygılarla ~DarkNestBu sste ghosting varmıdır telefin 60 hz olduğu için 144 hz yakalayamiyor normalmi 60 hz test yapinca hic bisi yok video cekincede yok suan anlamadim ghosting varmıdır
Teşekkürler hocam, bence bu fotoğraf olayı saçma ekran 144 hz ile test yaparken fotoğraf çekince telefon tam yakalayamiyor çünkü biri 60 biri 144 60Ghosting siyah ekranda puslu beyazın görülmesidir tabi sizin yaptığınız test ne kadar doğru bilmem ama internetten siyah fotoraf indirin açın ekran simsiyah olucak onu at bize Saygılarla ~DarkNest![]()
60 hzde test edince siyahta biraz gozukuyorGhosting siyah ekranda puslu beyazın görülmesidir tabi sizin yaptığınız test ne kadar doğru bilmem ama internetten siyah fotoraf indirin açın ekran simsiyah olucak onu at bize Saygılarla ~DarkNest![]()
60 hzde test edince siyahta biraz gozukuyorGhosting siyah ekranda puslu beyazın görülmesidir tabi sizin yaptığınız test ne kadar doğru bilmem ama internetten siyah fotoraf indirin açın ekran simsiyah olucak onu at bize Saygılarla ~DarkNest![]()
Hocam benim dediğim gibi siyah ekranda çekim siyahda çok fazla belli olurTeşekkürler hocam, bence bu fotoğraf olayı saçma ekran 144 hz ile test yaparken fotoğraf çekince telefon tam yakalayamiyor çünkü biri 60 biri 144 60
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
60 hzde test edince siyahta biraz gozukuyor
ghosting siyahtah var monitör modelinzi atabilirmisinizTeşekkürler hocam, bence bu fotoğraf olayı saçma ekran 144 hz ile test yaparken fotoğraf çekince telefon tam yakalayamiyor çünkü biri 60 biri 144 60
Asus vp249qr hocamghosting siyahtah var monitör modelinzi atabilirmisiniz
Odanin karanlik olmasi gerekir değilmiHocam benim dediğim gibi siyah ekranda çekim siyahda çok fazla belli olur
Monitörü farklı bir cihazda dendiniz mi? Sadece sizde mi böyle çalışıyor. Ayrıca internetten bulduğum çözümler:Asus vp249qr hocam
Odanin karanlik olmasi gerekir değilmi
bu ghosting çözümleri bazen bu modelde olanbilir yormuş amav
Monitörü farklı bir cihazda dendiniz mi? Sadece sizde mi böyle çalışıyor. Ayrıca internetten bulduğum çözümler:
- Monitör ayarlarından yanıt süresini (response time) azaltın.
- Monitörün kontrast oranını artırın.
- Monitörün parlaklığını azaltın.
- Monitörün renk sıcaklığını değiştirin.
- Monitörün overdrive özelliğini açın.
- Monitörün giriş kaynağını değiştirin.
- Monitörün kablosunu değiştirin.
- Monitörü farklı bir konuma yerleştirin.
- Monitörü farklı bir bilgisayara bağlayın.
144hz sıkıntı yokBu sste ghosting varmıdır telefin 60 hz olduğu için 144 hz yakalayamiyor normalmi 60 hz test yapinca hic bisi yok video cekincede yok suan anlamadim ghosting varmıdır
Over drive neredev
Monitörü farklı bir cihazda dendiniz mi? Sadece sizde mi böyle çalışıyor. Ayrıca internetten bulduğum çözümler:
bu ghosting çözümleri bazen bu modelde olanbilir yormuş ama
144hz sıkıntı yok
Hocam ufonun arkasında siyahlik varsa ghosting oluyormus kamera sabitken çektim bide ufoyu takip edip çektim sabitte az siyahlık varv
bu ghosting çözümleri bazen bu modelde olanbilir yormuş ama
144hz sıkıntı yok
Hocam ufonun arkasında siyahlik varsa ghosting oluyormus kamera sabitken çektim bide ufoyu takip edip çektim sabitte az siyahlık var