huseyin1234
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
- Konu Sahibi Konu Sahibi
2 side değil efootball oynarken olduValorant mi LoL mu ? gecmis olsun![]()

2 side değil efootball oynarken olduValorant mi LoL mu ? gecmis olsun![]()
Ben en son logitech g pro x i sinirlenip kırdıktan sonra ranked oyun oynamayı bıraktım seneler önce. Hem zihnen hem madden zarar2 side değil efootball oynarken oldu![]()
Reis anakartı bozuk monitör bulacam sökecem kendi monitörüme takicam çok uzun iş hemde nereden bulacağım anakartınıKafanıda kır tam olsun. Evladım olsa yetimaneye verirdimsksjdjdjsjhdjs
Babanın nasıl sinirlendiğini hissediyorum. Bir tokat attığını düşündüm, evin 2 divarını yıkıp komşunun soyunma odasına düşersin. Komşunun eşide hanımın odasında başkasını buldum diye seni eşek sudan gelinceye kadar dövdüğünü hayal ettim.asjsjsjjdjdjsjd
Aklıma dahada yaratıcı şeyler geliyorda beni düşman olarak görürsün diye söylemiyom. Sadece biraz gül diye.
Edit, Anakartı bozuk bu modelin aynısından bul sök. Senin monitörün anakartını tak kullan.
Hocam ne varmış donanımlardaReis donanımlarına bak yaptığın muameleye bak![]()
2000 eloda takıma salaklar gelince aykut elmasın herkesin ayfonu var benim yok derkenki hali gibi duvarı yatağı dövüyomYalana bak sinirlendim vurmuyorum demiyorda adam olsan delikanlı gibi dürüstçe anlatırdın ben o kadar faceit oynuyorum sinir hastası olmama rağmen bir kez bile ekipmanıma dahil hasar vermedim adam olana fazla bile bir dayak hakediyorsun
Geçenlerde LG monitörümün anakartı bozulmuştu.Reis anakartı bozuk monitör bulacam sökecem kendi monitörüme takicam çok uzun iş hemde nereden bulacağım anakartını
Anakartı bozuk monitör dediğimde Led ekranı sağlam olsun yani kırık olmasın.Reis anakartı bozuk monitör bulacam sökecem kendi monitörüme takicam çok uzun iş hemde nereden bulacağım anakartını
Panel değiştirme parasının monitörle neredeyse aynı para olduğunu bilmiyorsun galiba? Bunu alıp tamir ettirecegine 3 3.5k civarına monitör var zatenHocam belliki paranız var bence bu ürün sizce çöp olmuştur bana verin be tamir ettiririm bir şekilde sizde yenisini alın?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam siz bana yollayın ve yenisini alın![]()
İşin dalgasınsayım ben hocam monitörüm var zatenPanel değiştirme parasının monitörle neredeyse aynı para olduğunu bilmiyorsun galiba? Bunu alıp tamir ettirecegine 3 3.5k civarına monitör var zaten