Monitörü kırdım ne yapmalıyım

Kafanıda kır tam olsun. Evladım olsa yetimaneye verirdim :D sksjdjdjsjhdjs

Babanın nasıl sinirlendiğini hissediyorum. Bir tokat attığını düşündüm, evin 2 divarını yıkıp komşunun soyunma odasına düşersin. Komşunun eşide hanımın odasında başkasını buldum diye seni eşek sudan gelinceye kadar dövdüğünü hayal ettim. :D asjsjsjjdjdjsjd

Aklıma dahada yaratıcı şeyler geliyorda beni düşman olarak görürsün diye söylemiyom. Sadece biraz gül diye. :D

Edit, Anakartı bozuk bu modelin aynısından bul sök. Senin monitörün anakartını tak kullan.

Kafanıda kır tam olsun. Evladım olsa yetimaneye verirdim :D sksjdjdjsjhdjs

Babanın nasıl sinirlendiğini hissediyorum. Bir tokat attığını düşündüm, evin 2 divarını yıkıp komşunun soyunma odasına düşersin. Komşunun eşide hanımın odasında başkasını buldum diye seni eşek sudan gelinceye kadar dövdüğünü hayal ettim. :D asjsjsjjdjdjsjd

Aklıma dahada yaratıcı şeyler geliyorda beni düşman olarak görürsün diye söylemiyom. Sadece biraz gül diye. :D

Edit, Anakartı bozuk bu modelin aynısından bul sök. Senin monitörün anakartını tak kullan.
Reis anakartı bozuk monitör bulacam sökecem kendi monitörüme takicam çok uzun iş hemde nereden bulacağım anakartını

Yalana bak sinirlendim vurmuyorum demiyorda adam olsan delikanlı gibi dürüstçe anlatırdın ben o kadar faceit oynuyorum sinir hastası olmama rağmen bir kez bile ekipmanıma dahil hasar vermedim adam olana fazla bile bir dayak hakediyorsun

bi tamircilere soruşturun bzen çıkma panel çıkıyor uyguna gelebilir. bir de nasıl kırıldı

Yalana bak sinirlendim vurmuyorum demiyorda adam olsan delikanlı gibi dürüstçe anlatırdın ben o kadar faceit oynuyorum sinir hastası olmama rağmen bir kez bile ekipmanıma dahil hasar vermedim adam olana fazla bile bir dayak hakediyorsun
2000 eloda takıma salaklar gelince aykut elmasın herkesin ayfonu var benim yok derkenki hali gibi duvarı yatağı dövüyom :D

Reis anakartı bozuk monitör bulacam sökecem kendi monitörüme takicam çok uzun iş hemde nereden bulacağım anakartını
Geçenlerde LG monitörümün anakartı bozulmuştu.
Ekranı kırık aynı modelden buldum. Anakartını çıkarıp kendi monitörüme taktım.
150 TL gibi Çok ölü fiyattan aldım kırık monitörü.
Bu zamanda ustaya şarj aletimi bile emanet etmem. O derece kurnazlaşmışlar 100 tl lik iş için 1000 tl istiyorlar çoğu adam tamir edemiyor diye bir havalara giriyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakartı bozuk monitör dediğimde Led ekranı sağlam olsun yani kırık olmasın.

Kendi anakartını söküp sağlam ekranlı monitöre bağlarsın.

Hocam belliki paranız var bence bu ürün sizce çöp olmuştur bana verin be tamir ettiririm bir şekilde sizde yenisini alın?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam siz bana yollayın ve yenisini alın 🙏
Panel değiştirme parasının monitörle neredeyse aynı para olduğunu bilmiyorsun galiba? Bunu alıp tamir ettirecegine 3 3.5k civarına monitör var zaten

Panel değiştirme parasının monitörle neredeyse aynı para olduğunu bilmiyorsun galiba? Bunu alıp tamir ettirecegine 3 3.5k civarına monitör var zaten
İşin dalgasınsayım ben hocam monitörüm var zaten :D

Geri