Monitörüm bozuldu düzelir mi?

Krasos

80+
Reaksiyon skoru
1
Herkese iyi günler 1 aylığına şehir dışına çıkmıştım. Evde kedim ben yokken ekrana idrarını yapmış geldiğim bilgisayarı açtığım sonuç bu oldu tamir edilir mi yoksa yeni monitör mü almalıyım daha yeni almıştım hala garantisi var. Ama garantiden yaparlar mı bilmiyorum.

Ekler

• 1000007765.webp
    1000007765.webp
    620.4 KB · Hit: 34
Geçmiş olsun. Tamiri mümkün ama monitör almakla aynı paraya denk gelir. Bu arada kediyi evden kovdunuz mu?

Herkese iyi günler 1 aylığına şehir dışına çıkmıştım. Evde kedim ben yokken ekrana idrarını yapmış geldiğim bilgisayarı açtığım sonuç bu oldu tamir edilir mi yoksa yeni monitör mü almalıyım daha yeni almıştım hala garantisi var. Ama garantiden yaparlar mı bilmiyorum.
Geçmiş olsun, dönüşü pek olmaz bunun.

Hocam yeni monitör ve yeni kedi şimdiden hayırlı olsun

Hocam merhabalar benim de monitörün altında böyle çizgiler çıkmaya başladı fakat garantisi mevcut götürsem ücret öder miyim onarımına ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,644
Üyeler
183,151
Son üye
furkanekn
Geri