Yardım Monitörümde yanık var mı?

chloriN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
246
4-5 saat valorant oynadıktan sonra kontrol ettim, monitörün parlaklık fulleyerek fotoğraf çektim. telefon kamerasından da kamera izi cıkıyor ama bi şekilde odaklayarak çekmeye calıstım. herhangi bir burn in izi varmı?
IMG_3771.webp
IMG_3767.webp

@Tayfunns hocam konu hakkında görüşünüzü merak ettim.
birde monitöre standını taktığım yani monitörün arka kısmı ısınıyor. cok değil ama normal mi

birde monitöre standını taktığım yani monitörün arka kısmı ısınıyor. cok değil ama normal mi
Normal hocam ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4-5 saat valorant oynadıktan sonra kontrol ettim, monitörün parlaklık fulleyerek fotoğraf çektim. telefon kamerasından da kamera izi cıkıyor ama bi şekilde odaklayarak çekmeye calıstım. herhangi bir burn in izi varmı? Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Temiz gibi görünüyor

Oraya minik sessiz bir fan takarsan buz gibi oluyor. Monitörün ömrünü artırır mı bilmiyorum ama ben taktım. G6 mı bu monitör?

Oraya minik sessiz bir fan takarsan buz gibi oluyor. Monitörün ömrünü artırır mı bilmiyorum ama ben taktım.
biraz üstte kalıyor fanın altına yükselti koydun mu hocam

Ekler

• 15393.webp
    15393.webp
    1.2 MB · Hit: 21
masa fanı var bende olurmu ki acaba
Sanmam ya, 8-12 'cm arası bir kasa fanı al onu da usb ile dandik bir şarj aletine bağla bence. Öyle belli bir noktaya daha çok hava akışı sağlanır.

@Tayfunns hocamda iyi yorumlar müsait ise.

Geri