Neler Yeni

Monitörümdeki o geçmeyen problem

Cadyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Bivizy
İyi akşamlar. Benim monitörümde şöyle bir sorun var aslında sorun mu bilmiyorumda danışmam gerekiyor size. Kasanın güç düğmesine bastığımda normal bir şekilde kasa çalışıyor bunda bi sıkıntı yok ama monitörü geç açtığımda görüntüde bozukluk oluyor bunuda monitörü kapa aç yapıp veya kablosunu söküp geri takınca düzeliyor. Ve bu sorun sadece monitörü geç açtığımda oluyor mesela pc açtığımda monitörü direkt açarsam bir sorun yaşamıyorum ama pc açıldıktan sonra monitörü açarsam bu sorunu yaşıyorum sizce neyden kaynaklı ? monitör 2 3 haftalık ve sistemimde 2 ayını doldurmak üzere.

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
522
İsim
Kemalhan Altay
ekran kartında bi sorun olabilirmi hocam ? çok bir bilgim yok ama ben monitörün düğmesini hiç ellemem mesela kasa ve ekranın fişini sokar açarım hep aynı anda açılır bu sayede

Cadyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Bivizy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ekran kartında bi sorun olabilirmi hocam ? çok bir bilgim yok ama ben monitörün düğmesini hiç ellemem mesela kasa ve ekranın fişini sokar açarım hep aynı anda açılır bu sayede
Bak şöyle diyeyim sana ben prizi kapatıyorum gece ve sabah açıyorum toplu kabloların olduğu anahtarlı prizim var. Kasayı açtığımda monitör açılıyor ama kasa çalıştığı halde görüntü gelmiyor tekrar monitör güç düğmesine basıyorum açılıyor buralarda pek sorun ettiğim nokta yok. Ama mesela kasayı açıp bekleyip monitörü açarsamda dediğim olayı yaşıyorum 3 5 fotosu var elimde hatta bugun açtığmda veya gece başıma geldi monitörü kapatıp açtım düzeldi anlamıyorum bunu yapmasını.

Top Bottom