Neler Yeni

Monitörümün alt kısmında çizgiler çıkıyor

Sykoz123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Kartal
Fotoğrafta attığım gibi ekranımın altında böyle çizgiler çıkıyor. İlk başta çok yoktu ama artık iyice belirgin olmaya başladı. İleride sorun yaratır diye korkuyorum. Tavsiyeniz varsa söylerseniz sevinirim.

Ekler

• WhatsApp Görsel 2025-04-24 saat 00.10.27_c804e367.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-04-24 saat 00.10.27_c804e367.jpg
    171.8 KB · Hit: 14

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,219
İsim
Necati
Fotoğrafta attığım gibi ekranımın üstünde böyle çizgiler çıkıyor alt kısımda. İlk başta çok yoktu ama artık iyice belirgin olmaya başladı. İleride sorun yaratır diye korkuyorum. Tavsiyeniz varsa söylerseniz sevinirim.
Hocam bende asus vg249q1a monitör var , aldıktan 1 yıl sonra durduk yere alt kısmında aynı tarzda çizgiler çıktı ve giderek artttı. Asusun sitesinden onarım talebi istedim ve gönderdim , 20 gün sonra panel değişimi yapıp gönderdiler. Gigabyte ile iletişime geçin sorunu mail yoluyla iletin yardımcı olurlar garantisi varsa tabi. Garantisi yoksa panel değişimi monitör kadar tutar.

Sykoz123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Kartal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bende asus vg249q1a monitör var , aldıktan 1 yıl sonra durduk yere alt kısmında aynı tarzda çizgiler çıktı ve giderek artttı. Asusun sitesinden onarım talebi istedim ve gönderdim , 20 gün sonra panel değişimi yapıp gönderdiler. Gigabyte ile iletişime geçin sorunu mail yoluyla iletin yardımcı olurlar garantisi varsa tabi. Garantisi yoksa panel değişimi monitör kadar tutar.
deme ya 2 yıldan fazladır kullanıyorum bitmiştir garantisi. cidden o kadar pahalı tutacaksa 4k monitör almayı düşünüyordum bi aralar. Panel değişimi monitörün modeli ile orantılı mı artıyor?

Top Bottom