Hocam bende asus vg249q1a monitör var , aldıktan 1 yıl sonra durduk yere alt kısmında aynı tarzda çizgiler çıktı ve giderek artttı. Asusun sitesinden onarım talebi istedim ve gönderdim , 20 gün sonra panel değişimi yapıp gönderdiler. Gigabyte ile iletişime geçin sorunu mail yoluyla iletin yardımcı olurlar garantisi varsa tabi. Garantisi yoksa panel değişimi monitör kadar tutar.Fotoğrafta attığım gibi ekranımın üstünde böyle çizgiler çıkıyor alt kısımda. İlk başta çok yoktu ama artık iyice belirgin olmaya başladı. İleride sorun yaratır diye korkuyorum. Tavsiyeniz varsa söylerseniz sevinirim.
deme ya 2 yıldan fazladır kullanıyorum bitmiştir garantisi. cidden o kadar pahalı tutacaksa 4k monitör almayı düşünüyordum bi aralar. Panel değişimi monitörün modeli ile orantılı mı artıyor?Hocam bende asus vg249q1a monitör var , aldıktan 1 yıl sonra durduk yere alt kısmında aynı tarzda çizgiler çıktı ve giderek artttı. Asusun sitesinden onarım talebi istedim ve gönderdim , 20 gün sonra panel değişimi yapıp gönderdiler. Gigabyte ile iletişime geçin sorunu mail yoluyla iletin yardımcı olurlar garantisi varsa tabi. Garantisi yoksa panel değişimi monitör kadar tutar.