ellerinde tamir edebilecekleri parca yoksa ki genelde bulunuyor satisi olmasada esdeger bir samsung monitor verirlerincehesap ve samsungun sitesinde benim aldığım model yok bir üstü ise va model,samsung dışında bir model önerebilirler mi
ellerinde tamir edebilecekleri parca yoksa ki genelde bulunuyor satisi olmasada esdeger bir samsung monitor verirlerincehesap ve samsungun sitesinde benim aldığım model yok bir üstü ise va model,samsung dışında bir model önerebilirler mi
ellerinde va panel var va kabul etmem o yüzden soruyorum farklı model veremezler mi diyeellerinde tamir edebilecekleri parca yoksa ki genelde bulunuyor satisi olmasada esdeger bir samsung monitor verirler
Direkt samsunga yolla incehesapa giderse eline 1 ayda zor gelir samsungun teknik desteği çok iyidir muadil veyahut bir üst modeli ile değişim yapılır zannımcaellerinde va panel var va kabul etmem o yüzden soruyorum farklı model veremezler mi diye
Şu an pcyle işim yok gelmese de olur samsunga gönderirsem va panel gönderecekler muhtemelenDirekt samsunga yolla incehesapa giderse eline 1 ayda zor gelir samsungun teknik desteği çok iyidir muadil veyahut bir üst modeli ile değişim yapılır zannımca
SherlockOlduğu yere tırnağınız takılıyormu ona bi bakarmısın ?
Garantiye gönder dostum hiç bekletme. Büyük ihtimalle tamir olur yada değişim.Alıntıyı görüntüle
az önce şu şekilde bir şey fark ettim,sorun ney olabilir garantiye girer mi
samsunga yazdım kargoyla değil de kendim yetkili servise götüreceğim sanırım,incehesaba da yazdım onlar ne diyecek bakalım ona göre gönderir veya götürürümGarantiye gönder dostum hiç bekletme. Büyük ihtimalle tamir olur yada değişim.
Ölü piksel noktasal oluşur. Ölü piksel değil bu.Evet girer ölü piksel oluşmuş yolla garantiye
ben de de benzer bir sorun var ama bu şekilde kullanıyorum çünkü yollasam geri gelene kadar monitörsüz kalıcam napcam bilmiyom![]()
dostum üst üste birden fazla nokta yan yana durursa ne olur?Ölü piksel noktasal oluşur. Ölü piksel değil bu.
Adam ekran kapalıyken de gözüküyor demiş. Ölü piksel değil.dostum üst üste birden fazla nokta yan yana durursa ne olur?
o zaman yanmıştırAdam ekran kapalıyken de gözüküyor demiş. Ölü piksel değil.
Ney yanmıştır?o zaman yanmıştır