Monopoly almayı düşünüyorum

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,118
İyi günler, Monopoly almaya karar verdim aklımda dijital bankacılık var fakat elektronik bankacılık diye bir şey daha var veya ürünler arası kutuları farklı. Hangisini tavsiye edersiniz ?

Bende de dijital bankacılık var. Güzel tavsiye ederim fakat ben alacağım zaman kağıt paralarla oynanan versiyonu varmış o daha eğlenceli diyorlardı ben yine de dijital bankacılık aldım baya da keyif aldım.

Hocam Metropol var çakması birebir sadece ist ilçeleri değil de tr illeri onun dışında kalitede sorunu yok düz monopoly ve dijital bankacılık da oynamışlığım var

Hocam Metropol var çakması birebir sadece ist ilçeleri değil de tr illeri onun dışında kalitede sorunu yok düz monopoly ve dijital bankacılık da oynamışlığım var
En iyisi ne sizce alınabilirlik olarak bütçe konusunda sorunumuz yok ortak alıyoruz çünkü

En iyisi ne sizce alınabilirlik olarak bütçe konusunda sorunumuz yok ortak alıyoruz çünkü
Metropol alın hocam kaliteden kısma değil fiyatı da iyi ayrıca dijital bir süre sonra sıkıyor

Hocam benim bugüne kadar oynadığım en iyi Monopoly: Monopoly milyoner

Elektronik daha yeni olması lazım dijital bayadır var bende bide ödüllü bankacılık çıkmış galiba onada bakabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,119
Üyeler
190,863
Son üye
klovny3232
Geri