mağazalardada geçerli hocamHocam mağazalardan da alabiliyor muyuz acaba yoksa sadece uygulamada mı geçerli ?
Alırken 2 kere alalacağım teşekkürler bilgi için.BOYKOT ÜRÜNÜ ARKADAŞLAR BİLGİNİZ OLSUN ALIRKEN 2 KERE DÜŞÜNÜN
ok 10 tane alayım bariBOYKOT ÜRÜNÜ ARKADAŞLAR BİLGİNİZ OLSUN ALIRKEN 2 KERE DÜŞÜNÜN
hatırlattığın iyi oldu 2 3 koli alıyımBOYKOT ÜRÜNÜ ARKADAŞLAR BİLGİNİZ OLSUN ALIRKEN 2 KERE DÜŞÜNÜN
Teşekkür ederim 10 tane ödeyip 20 şişe alıcam.BOYKOT ÜRÜNÜ ARKADAŞLAR BİLGİNİZ OLSUN ALIRKEN 2 KERE DÜŞÜNÜN
Zaten 2 tane alıyoruz bir yanlışlık mı var? 3 tane mi almalıyız? Neyse garanti olsun çift sayı 10 12 tane alayım.BOYKOT ÜRÜNÜ ARKADAŞLAR BİLGİNİZ OLSUN ALIRKEN 2 KERE DÜŞÜNÜN
Mağazadan direk gidip alınıyor mu bilmiyorum. Şok cepte'den sipariş vermek istersen min 350tl alışveriş istiyor ama sepete ekledikten sonra devam edince mağazadan gel al var onu kullanabilirsin.Hocam mağazalardan da alabiliyor muyuz acaba yoksa sadece uygulamada mı geçerli ?
Direk mağazadan alabiliyordun hocam. zaten uygulamada mağzadaki olan ürünleri gösteriyorMağazadan direk gidip alınıyor mu bilmiyorum. Şok cepte'den sipariş vermek istersen min 350tl alışveriş istiyor ama sepete ekledikten sonra devam edince mağazadan gel al var onu kullanabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben öyle yaptım : P
Köpek balığı spermi kesin vardıda boğa spermi varmı bilemiyorum hocam. bi yazalım monstereBoğa spermi falan var diyorlar doğru mu?
Harbi it balığı spermi mi varKöpek balığı spermi kesin vardıda boğa spermi varmı bilemiyorum hocam. bi yazalım monstere
adamlar sana 45 liraya bir değil çifte şans kalp krizi sunuyor daha ne bekliyorsun"Bunu İçen Ölür Bah Bunda Alkol Var Şarhoş Olursun eQWeeWEQe " gibi çok laf var, alınır mı? Cidden içen ölüyo mu : D