monster işlemci ısısı

Reaksiyon skoru
21
benim monster laptopum var özellikler :
Gtx 1650
i5 9300H
16 GB Ram 2666 Mhz
500 GB Nvme SSD
gta 5 giriyorum story modda sıkıntı yok gpu kullanımı %99 düşmüyo genelde online girince sürekli %60 akadar düşüyor sıkıntı yaratıyo cpu ısısından kaynaklı olabilirmi ısı anlık anlık 98 derece oluyor 89 falan düşüyor yine 98 97 derecelere çıkıyor sebebi bu olabilirmi gpu sıcaklığı normal madem ondan kaynaklı story modda neden olmuyor

Termal macun yeni mi?Son zamanlarda Fanları temizledin mi

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri
benim monster laptopum var özellikler :
Gtx 1650
i5 9300H
16 GB Ram 2666 Mhz
500 GB Nvme SSD
gta 5 giriyorum story modda sıkıntı yok gpu kullanımı %99 düşmüyo genelde online girince sürekli %60 akadar düşüyor sıkıntı yaratıyo cpu ısısından kaynaklı olabilirmi ısı anlık anlık 98 derece oluyor 89 falan düşüyor yine 98 97 derecelere çıkıyor sebebi bu olabilirmi gpu sıcaklığı normal madem ondan kaynaklı story modda neden olmuyor
monster sa normaldir.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri
Sıcaklık değerlendirin aşırı fazla, eğer uzun süre iç fanlarda bir temizlik yapmadıysan temizlemeni öneririm.

Hocam hemen teknik servisi arayın 99 derecelere çıkıyor gibi bir tık da abartın. Bir temizlikten geçerse düzelir gibi.

Şu rehberdeki ayarları yapın.

Hocam hemen teknik servisi arayın 99 derecelere çıkıyor gibi bir tık da abartın. Bir temizlikten geçerse düzelir gibi.
gitti servise temizlendi termal macun yenilendi ilk 10 gün sorun yok sonrası aynı ama eskidenki daha sorundu 99 altına inmiyordu şimdi iniyo arasıra bilmiyorum pişman oldum 7500 tl ödedik yaşadığım soruna bak yav 4 ay oldu iade şansım hiç varmı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,159
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri