Monster neden alınmaz?

Bu modeli inceleyebilirsiniz 165hz ekran 1tb ssd ve 4060 37 bin TL kendim mediamarkttan 16gb versiyonunu aldım. Geçende konusunu açmıştım şuana kadar ısınması normal güzel bir bilgisayar pişman etmez sizi.
Satıcı sıkıntılı olabilir o yüzden resmi satıcılardan almayı tercih ederim

Satıcı sıkıntılı olabilir o yüzden resmi satıcılardan almayı tercih ederim
O zaman MediaMarkt’tan başka çareniz kalmıyor. Trendyol ve Teknosa’daki satıcılarda TechBurada firması ama MediaMarkttan alırsanız 39.999₺ ödeyeceksiniz. Resimlerde kırmızı klavye gözüküyor fakat ben gidip mağazasadından bakıp aldım RGBli modeliydi.

Eğer 30k nın üstünde bütçeyle önermem lakin ekran kartı işlemcide nesil olarak iyiyse monster alınabilir tabii ki ama soğutucuyla beraber gerçekten ısınıyor arkadaşta 3050ti i7 11800h var ısınıyor güzel bi soğutmayla gayet alınabilir

Eğer 30k nın üstünde bütçeyle önermem lakin ekran kartı işlemcide nesil olarak iyiyse monster alınabilir tabii ki ama soğutucuyla beraber gerçekten ısınıyor arkadaşta 3050ti i7 11800h var ısınıyor güzel bi soğutmayla gayet alınabilir
13. Nesil i7 var max sıcaklık 90 ray tracking açıkta , eğer ısınırsa soğutucu alırım ama asus tuf r7 lerde 90ı buluyor
Post automatically merged:

13. Nesil i7 var max sıcaklık 90 ray tracking açıkta , eğer ısınırsa soğutucu alırım ama asus tuf r7 lerde 90ı buluyor

ben kasasi iyi demedim sogutmasi iyi ben kullaniyorum cpu max 75 fln goruyor 80 ustu gormedim neredeyse
ryzen/intel kaç laptobun

ryzen/intel kaç laptobun
imzamda yaziyor 13700hx intel

:(

Ozaman denildiği gibi siğutucuyla minster almak daha mantıklı dediğim gibi yakınım kullanıyor 5 yıldır bir sorun olirsa ona sorarım zaten bana o önerdi daha iyisini bulamadım: (
sogutucu sogutamaz

victus falan onerebilirim ama monsteri onermem

Her markanın bir kötüsü bir iyisi vardır mesela asus rog mu tufmu desem herspkes tuf der çünkü rog boş para
Hocam ondan genel değerlendirin dedim zaten, iyisiyle kötüsüyle bir ortalama puan çıkar illaki, bir de parayı düşünmeyin çünkü F/P demedim zaten, kalite ve performans önemli.

rog bosa para degil.

ben monster onermiyorum ama kasasina gore degisiyor.

TR'de olsa en guzeli Lenovo Legion bana gore ama TR'ye gec geliyor
Aynen katılıyorum, ROG baya güzel, Lenovo Legion da çok güzel.

sogutucu sogutamaz

victus falan onerebilirim ama monsteri onermem
En önemli olay soğutma zaten laptopta yoksa RTX4090 koy içine işe yaramaz

Kasa güçlendirilmiş plastik ve hpninde kasaları öyle
Hangi markanın kasası iyi hocam

ryzen/intel kaç laptobun
Tuflar en son baktığımda ısındığı için tercih edilmiyordu ama aynısı onun içinde geçerli ekran kartı veya işlemci nesil farkı yoksa ve fiyatları aynıysa diğer markalarla tercih etmeyin ısınıyor yani lakin piyasaya göre ucuz ise gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz gene

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,349
Üyeler
190,898
Son üye
alidaşdemir
Geri