Aynen hocam blue switch'de sıkıntı yok ama benim gibi red switch alanların gözü yaşlı. Fason mallar çoğunlukla ilk stoklarında çok sağlam oluyor reklam amaçlı.Alacak olanlara bu sorunun olduğunu söylediğim zaman beni linç etmişlerdi... ama sanırım blue switch olanlarında problem yok.
Blue switchteki ses nasıl? Rahatsız ediyor mu?Pusat K3 çıktığında ilk alanlardan biri benim. Klavyemi hiç temizlemedim şuan içi baya pis ama hiç bir sorunum yok. Sanırım Red Switchlerde bu problem oldu. Düzelticeklerdir yeni partilerde.
Rahatsız etmiyor ben çok keyif alıyorum yazı yazarkenBlue switchteki ses nasıl? Rahatsız ediyor mu?
Hayır dostum ilk stoklarla alakası yok. Bu ürünü adamlar nerdeyse yarım senedir aynı fiyattan veriyorlar sabit. Ne bir zam ne bir şey. Kasa malzemesi vb herşeyiyle aynı diye biliyorum. Aldıkları markanın red switchleri sorunlu muhtemelen.Aynen hocam blue switch'de sıkıntı yok ama benim gibi red switch alanların gözü yaşlı. Fason mallar çoğunlukla ilk stoklarında çok sağlam oluyor reklam amaçlı.
Yüksek ihtimal red switchlerde sorun var evet. Ben iade isteyeceğim, yada bana blue switch ile değiştim yapsınlar. Not kağıdında belirteceğim bunu.Rahatsız etmiyor ben çok keyif alıyorum yazı yazarken
Hayır dostum ilk stoklarla alakası yok. Bu ürünü adamlar nerdeyse yarım senedir aynı fiyattan veriyorlar sabit. Ne bir zam ne bir şey. Kasa malzemesi vb herşeyiyle aynı diye biliyorum. Aldıkları markanın red switchleri sorunlu muhtemelen.
Hocam Gamepower markasına bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız. Orda da ilk stoktan alan insanlar halen ekipmanlarını övüyor ve taş gibi olduklarını söylüyorlar. Yani şöyle düşünmek gerekiyor: İlk gelen stok sağlam oluyor ve kullanıcılar bu ürünü etrafında, forumda, her tarafta övmeye ve önermeye başlıyor. Haliyle markanın reklamı yapılmış oluyor ve markaya karşı bir güven oluşuyor. Sonradan gelen stokların ise kalitesi düşüyor. Klavye için örnek verirsek switch kalitesi. Monster'ın iyi yaptığı bir şey ise müşteri hizmetleri. Her ne kadar ekipmanları sıkıntı çıkarsa da müşteri hizmetlerinden dolayı güven kazanıyorlar. Ama bana kalırsa bu piyasada ekipman almak artık zor ve sıkıntılı. Biraz beklemek ve olayları analiz edip öyle alışveriş yapmak daha mantıklı geliyor.Rahatsız etmiyor ben çok keyif alıyorum yazı yazarken
Hayır dostum ilk stoklarla alakası yok. Bu ürünü adamlar nerdeyse yarım senedir aynı fiyattan veriyorlar sabit. Ne bir zam ne bir şey. Kasa malzemesi vb herşeyiyle aynı diye biliyorum. Aldıkları markanın red switchleri sorunlu muhtemelen.
Sorun yaşayanlar iletişime geçerse bence monster düzeltir ya. Müşteri hizmetleri teknik servisi vb iyi diye biliyorum.Hocam Gamepower markasına bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız. Orda da ilk stoktan alan insanlar halen ekipmanlarını övüyor ve taş gibi olduklarını söylüyorlar. Yani şöyle düşünmek gerekiyor: İlk gelen stok sağlam oluyor ve kullanıcılar bu ürünü etrafında, forumda, her tarafta övmeye ve önermeye başlıyor. Haliyle markanın reklamı yapılmış oluyor ve markaya karşı bir güven oluşuyor. Sonradan gelen stokların ise kalitesi düşüyor. Klavye için örnek verirsek switch kalitesi. Monster'ın iyi yaptığı bir şey ise müşteri hizmetleri. Her ne kadar ekipmanları sıkıntı çıkarsa da müşteri hizmetlerinden dolayı güven kazanıyorlar. Ama bana kalırsa bu piyasada ekipman almak artık zor ve sıkıntılı. Biraz beklemek ve olayları analiz edip öyle alışveriş yapmak daha mantıklı geliyor.
Hocam çok konu açtım. Şöyle linklerini bırakayım size:Sorun yaşayanlar iletişime geçerse bence monster düzeltir ya. Müşteri hizmetleri teknik servisi vb iyi diye biliyorum.
Sen şimdi ücret iadesi alabildin mi ?Hocam çok konu açtım. Şöyle linklerini bırakayım size:
Yorumlarda da konu editini yaptım.Monster Pusat K3 Pro Hakkında.
Arkadaşlar forumda 350-400 lira bandında klavye arıyorum dediğimde ısrarla önerilen bu klavyeyi aldım (Aldıktan sonraki birkaç hafta ben de forumda önerdim) . 14 Ocak'ta sipariş ettim ve 1 hafta içinde elimde oldu. Gerçekten çok beğendim malzeme kalitesini vs. kullanmaya başladım ve 1 hafta...forum.donanimarsivi.com
Daha bekliyorum. 10 iş günü içerisinde gelecek dediler.Sen şimdi ücret iadesi alabildin mi ?