Klavyeyi 27/01/2021 tarihinde satın aldım. Şubatta bana ulaştı. Diğer arkadaşların dediği gibi yay sesi var fakat beni rahatsız eden bir ses değil. Kullanım olarak gayet uygun RedSwitch bende ki model.
Yaklaşık 2 aylık kullanım sonunda klavyenin W tuşu dün gece itibariyle tutukluk yapmaya başladı.
Sıvı teması yok tozlanmadı herhangi bir darbede söz konusu değil. Sadece W tuşu tutukluk yapmaya ve oyunda Valorant / Cs Go gibi WASD odaklı oyunlarda birden duruyor ilerlemiyor gibi sorunlara yol açıyor. Henüz 2 aylık klavye. 399 TL uygun bir fiyat Türkiye piyasasına göre ama ben çok önermiyorum almanızı. Önermeme sebebim sadece bende bu sorun olduğu için değil internete baktım bu sorunu benim gibi yaşayan bir çok kişi var ve bazıları 5 günde bazıları 2 haftada bazıları ise benim gibi 1 ayda 2 ayda bu sorunları yaşamış.
Ekstra olarak bazı arkadaşlarınki 3 tuş veya 2 tuş bu duruma ( takılma basmama ) rastlamış.
Dediğim gibi kullanan diğer arkadaşlarda bu sorun olmayabilir. Ama sorun olma yüzdesi biraz fazla gibi. Bu kadar çabuk tuşlarında tutuklar yapan bir klavye yerine başka bir şey almanızı şiddetle öneriyorum.
Şimdi Aras kargo ile anlaşmalı karşı ödeme ile onlara yollayacağım. Klavyesiz bekleyeceğiz yedek emektar A4tech klavye var fakat. Bu üzücü bir durum. Başınıza gelmemesi adına alırken 2 defa daha düşünün, stok bekleyen arkadaşlar ise tekrar 1 defa daha düşünsün derim.
Herkese iyi forumlar, sağlıklı günler dilerim.