Neler Yeni

Monster Pusat K3 PRO 1 Buçuk Aylık Deneyimim. ( Red Switch ) Tuş Basmama Sorunu

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz
Benimkinin sadece w tuşu bozulduğu için tamir ettiler sanırım. Bende blue switch ile değişim yada iade istedim ama yapmadılar işte maalesef.
Bir daha sıkıntı çıkarabilir hocam.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,740
İsim
Eren Yeager
18 gün geçti bir ihtimal gönderdim blue isterim gönderirler diye. 2 gün içinde arayıp tamirinin olmayacağını, stok olmadığı için yenisini gönderemeyeceklerini söyledi ben de iade istedim kabul etti adam. 3 gün içinde hesaba yansıdı
Baya iyi hocam iade verirlerse hoş olur klavye güzel ama çok sorunu var.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
Bir daha sıkıntı çıkarabilir hocam.
çıkaracak zaten biliyorum. Bu tekrar sorun çıkaracak sizde uğraşmayın bende uğraşmayayım ücret iadesi yapalım dedim. Tekrar aynı sorun olursa yaparız diyolar yani ne diyeyim şimdi

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz
çıkaracak zaten biliyorum. Bu tekrar sorun çıkaracak sizde uğraşmayın bende uğraşmayayım ücret iadesi yapalım dedim. Tekrar aynı sorun olursa yaparız diyolar yani ne diyeyim şimdi
Geçmiş olsun hocam.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır

Heroia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Yusuf Eroğlu
Klavyeyi 27/01/2021 tarihinde satın aldım. Şubatta bana ulaştı. Diğer arkadaşların dediği gibi yay sesi var fakat beni rahatsız eden bir ses değil. Kullanım olarak gayet uygun RedSwitch bende ki model.

Yaklaşık 2 aylık kullanım sonunda klavyenin W tuşu dün gece itibariyle tutukluk yapmaya başladı.
Sıvı teması yok tozlanmadı herhangi bir darbede söz konusu değil. Sadece W tuşu tutukluk yapmaya ve oyunda Valorant / Cs Go gibi WASD odaklı oyunlarda birden duruyor ilerlemiyor gibi sorunlara yol açıyor. Henüz 2 aylık klavye. 399 TL uygun bir fiyat Türkiye piyasasına göre ama ben çok önermiyorum almanızı. Önermeme sebebim sadece bende bu sorun olduğu için değil internete baktım bu sorunu benim gibi yaşayan bir çok kişi var ve bazıları 5 günde bazıları 2 haftada bazıları ise benim gibi 1 ayda 2 ayda bu sorunları yaşamış.

Ekstra olarak bazı arkadaşlarınki 3 tuş veya 2 tuş bu duruma ( takılma basmama ) rastlamış.

Dediğim gibi kullanan diğer arkadaşlarda bu sorun olmayabilir. Ama sorun olma yüzdesi biraz fazla gibi. Bu kadar çabuk tuşlarında tutuklar yapan bir klavye yerine başka bir şey almanızı şiddetle öneriyorum.

Şimdi Aras kargo ile anlaşmalı karşı ödeme ile onlara yollayacağım. Klavyesiz bekleyeceğiz yedek emektar A4tech klavye var fakat. Bu üzücü bir durum. Başınıza gelmemesi adına alırken 2 defa daha düşünün, stok bekleyen arkadaşlar ise tekrar 1 defa daha düşünsün derim.

Herkese iyi forumlar, sağlıklı günler dilerim.
Bendede w tuşu basmıyor Ne yaptın iade ettin mi?

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
Bendede w tuşu basmıyor Ne yaptın iade ettin mi?
yolladım w tuşunu tamir edip geri yolladılar şuan. Bir daha olursa aynı sorun para iadesi talep edebileceğim söylendi.

Heroia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Yusuf Eroğlu

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
Galiba bende yollayacağım Kaç günde geldi?
25 inde yolladım , bugün kargoya verdiler. Yarın veya öbür gün ulaşır elime ama bu yine bozulacak ben söyledim uğraşmayalım ücret iadesi yapın diye dinlemediler :)

Heroia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Yusuf Eroğlu
25 inde yolladım , bugün kargoya verdiler. Yarın veya öbür gün ulaşır elime ama bu yine bozulacak ben söyledim uğraşmayalım ücret iadesi yapın diye dinlemediler :)
Tekrar olursa yazarmısın?

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır

Heroia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Yusuf Eroğlu
olacak biliyorum yazarım iade ederim o zaman switchleri kalitesiz maalesef aldıktan sonra farkına varmak problem oluyo böyle.
Peki bozuk olduğu için direk iade edemem mi? İlla garantiye mi yollayacağım?

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
Peki bozuk olduğu için direk iade edemem mi? İlla garantiye mi yollayacağım?
Yeni aldıysan 14 gün olduysa iade iste direk, 15 günü geçtiyse iade almazlar tamir ederler benimki gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,703
Üyeler
161,481
Son üye
talha12345
Top Bottom