Neler Yeni

MONSTER TULPAR DÜŞÜK FPS

sezzgny

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
sezen güney
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Dediklerinizi biliyorum ama tek uygulamadığım nvıda dan yüksek performansı seçmek. Ekran kartım fena olmadığı için görselliğe önem veriyorum görselliği çok bozar mı?
Görselliği pek etkilemez. Deneyin eğer fayda görürseniz görüntüde sıkıntı çekmezsiniz.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
Dostum prize takmadan nasıl güç verecek şuraya saçma sapan şeyler yazmayın, az düşünerek yorum yazın ya
asıl sen düşünerek yorum yaz 10 fps vermez prize takılı olmadan galiba hiç laptop incelemesi izlemedin adamlar prize takılı olmadan 60 fps oynuyor az araştırarak yaz

Metehan_Acar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Metehan Acar
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,PC Toplama
bence hocam bi prize takılı olmadan deneyin çünkü hem elektrik alıp hem harcıması ısındırır belkide bu yüzden frekans düşürüp düşük fps olarak size yansıyordur
Ya zaten windows laptoplarda prize takılı olunca daha iyi performans veriyor hem adam yazmış ısınma problemi yok diye

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,434
İsim
Oğuz
Uygunsuz davranış
asıl sen düşünerek yorum yaz 10 fps vermez prize takılı olmadan galiba hiç laptop incelemesi izlemedin adamlar prize takılı olmadan 60 fps oynuyor az araştırarak yaz
Ulan sen adamı çıldırtmak mı istiyorsun ? 6500 mesaj yazmışsın laptop hakkında bir şey öğrenemedin mi çocuk. Kendim laptop kullanıyorum ne zırvalıyorsun ***** mısın oğlum sen. Adam soruda 110-120 fps almam gerekiyor 55-80 fps alıyorum diyor prizden çıkar diyorsun kaç IQ'sun sen ? Prize takılı olmadan 60 fpsmiş. Bırak 60'ı 20 fps alamaz ne anlatıyorsun sen ?

Cihangir

80+ Gold
bence hocam bi prize takılı olmadan deneyin çünkü hem elektrik alıp hem harcıması ısındırır belkide bu yüzden frekans düşürüp düşük fps olarak size yansıyordur
oyun laptopları şarjda kullanılır
Mesaj otomatik birleştirildi:

TULPAR T7 V20.5.1 modeli kullanmaktayım youtubedan oyun performansı inceleme videoları izlediğimde fpsimin düşük kaldığını görüyorum oyun modunda prize takılı kullanıyorum.
Örnek vermek gerekirse GTA 5 yüksek ayarlarda benchmarker testinde 110 120 fps inceleme videolarında veriyorsa benim 55 80 arası veriyor ısınma problemim yok kontrol ediyorum.
aga aynı sorun bendede var i7 10750h rtx 3060 lı bendede fps 70 80 çözümü bulursan banada söylermisin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Siz fişten çıkarınca çalışmıyor demişsiniz
evet fişi çıkarınca çalışmıyo oyunlar 10 fps oluyor ekrankartı çalışmıyo fanalr çalışmıyor

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya?
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı?
Ne alaka hocam fişe takılı mı kullaniyor herkes zaten laptopların ana gayesi bu her yerde kullanmak
Laptopları fişe takmadan oynamaya çalışırsan kafayı yiyorlar 20 fps üstüne çıkamazsın. Senin dediğin hafif işler için pilde kullanırsın.

Cihangir

80+ Gold
lan şarjda olamdan ekran kartı nasıl çalışacak pc yi şarja takmadan 3 saat zor kullanılıyor ondada oyuna gücü yetmiyo adobe programlarında kasıyo şarja takılı kullanılır oyuncu laptop lar macbook mu bu şarjsız uğraşalım 15 20 saat

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
TULPAR T7 V20.5.1 modeli kullanmaktayım youtubedan oyun performansı inceleme videoları izlediğimde fpsimin düşük kaldığını görüyorum oyun modunda prize takılı kullanıyorum.
Örnek vermek gerekirse GTA 5 yüksek ayarlarda benchmarker testinde 110 120 fps inceleme videolarında veriyorsa benim 55 80 arası veriyor ısınma problemim yok kontrol ediyorum.
Windows güç ayarlşarında işlemcini en üst ghz yap pirizdeyken.

şahin doğan

80+ Platinum
Arkadaşlar konu altında mantıklı açıklama yapmak yerine laptoplar şarj dışında 10 FPS verir demek ne kadar mantıklı ?
Diyeceğiniz şey şu. Oyuncu laptoplarına gereken gücü batarya veremediği için laptop şarja takılı değilken tam performansta çalışmaz. Tam performans için laptopu şarjda kullanman lazım.
Konu altında anlamayan birine anlatamayarak boş gerginlik yaratmışsınız.

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Windows güç ayarlşarında işlemcini en üst ghz yap pirizdeyken.
Denetim Masası\Donanım ve Ses\Güç Seçenekleri > güç pilanı oluştur > ismi yüksek performans olsun > ekranı kapat ayarlarını istedğin gibi yap > Gelişmiş güç ayarları > işlemci güç yönetimindeki herşeyi % 100 yap. (Pilde güç tasarrufu için pilde kısmını % 5 yapabilirsin)

yalgı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yalgı Aksoy
Prizden çıkarınca 6 FPS aldım rdr2 den söyleyen arkadaşın haberi olsun ahakcşsşcğsşvlsc

Furyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Taha Tuğrul Tuncel
Arkadaşlar konu altında mantıklı açıklama yapmak yerine laptoplar şarj dışında 10 FPS verir demek ne kadar mantıklı ?
Diyeceğiniz şey şu. Oyuncu laptoplarına gereken gücü batarya veremediği için laptop şarja takılı değilken tam performansta çalışmaz. Tam performans için laptopu şarjda kullanman lazım.
Konu altında anlamayan birine anlatamayarak boş gerginlik yaratmışsınız.
Kusura bakmayın lütfen bilmiyordum

Top Bottom