Öneri Motorumu Satamıyorum.

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
891
TVS RTR200 12500km motorun pek fazla bişeyi yok motorun sıfır fiyatı 150 bin tl

23 model motoru 95 koyuolar 24 model motoru ise 75 böyle saçma bi fiyat görmedim sırf böyle oldugu için motorumu satamıyorum
kız gibi baktım motoruma ama hiç kimse yok yardım beyler

ne konuda yardım istiyorsun bizden?
biz mi satin alalım motorunu anlamadım.

ne konuda yardım istiyorsun bizden?
biz mi satin alalım motorunu anlamadım.
sahibindende satamıyorum letgo ilan verdim gene yok facebook da yok ne bu tavır böyle ? yardımcı olmıcaksan yazma ??? bak geç ?

başka türlü nasıl satarım diyorum arakdaşlar satılıcak platformların hepsini denedim çare fayda yok elimde kaldı motor resmne
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kaza yapsam nasıl fikir parayı o şekilde çıkartmış olurum agır hasarlı diye

Genel ortalamanın üzerinde satmak istiyorsun ama onu özel yapan bir şey yoksa insanlar o kadar farkı niye versin?

23 model motoru 95 koyuolar 24 model motoru ise 75 böyle saçma bi fiyat görmedim sırf böyle oldugu için motorumu satamıyorum
Şuan ns200 de 200.000 ama adamlar 100e satamiyor. Nasıl bir fiyat istiyorsun bilmiyorum da 100 üstüne zor satarsın haberin olsun. Piyasa o motorlarla dolu çünkü.

Fiyat ne

Cf moto 650 mt m var ben o fiyata zor satarım piyasa zaten ölü motorda o para etmez. Honda yamaha vs vs dışında alıyorsan ederine satma beklentisine girmemeli artık. Ben satmaktan çoktan vazgeçtim ölü fiyatına vermektense hurda olana kadar binerim :PeepoLeave:

Motor piyasası 1 yıldır durgun aslında. Ve piyasası olmayan bir motor almışsın dostum normal biraz.

Motorlara 12 taksit yapan marka çok insanlar bütün parasını birden bağlamaktansa taksitle almayı daha mantıklı buluyor o yüzden ikinci el zor satılıyor.

Çinli motosikletlerin 0'ları 12 taksitle o fiyatlara satıldığı sürece satamazsın.

sahibindende satamıyorum letgo ilan verdim gene yok facebook da yok ne bu tavır böyle ? yardımcı olmıcaksan yazma ??? bak geç ?

başka türlü nasıl satarım diyorum arakdaşlar satılıcak platformların hepsini denedim çare fayda yok elimde kaldı motor resmne
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kaza yapsam nasıl fikir parayı o şekilde çıkartmış olurum agır hasarlı diye
adam haklı biz ne yapalım satılmıyorsa ilana koyacaksın işte. adama kızmış bide inşallah satamazsın da elinde kalır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,041
Üyeler
186,705
Son üye
gordonshumway
Geri