Neler Yeni

Mouse alırken kararsız kaldım

esatglmz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Esat
Arkadaşlar selam razer deathadder V3 pro almayı düşünüyordum fakat son zamanlarda attack shark x3 pro superlight karşıma çıktı araştırayım dedim 8000 hz ymis razer 1000 hz sizce secimi hangisi yapmalıyım oyun oynamak için daha çok FPS oyunu oynuyorum fakat hikayeli oyunlarda oynuyorum

ÖmerT/

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Ömer Tunagür
Arkadaşlar selam razer deathadder V3 pro almayı düşünüyordum fakat son zamanlarda attack shark x3 pro superlight karşıma çıktı araştırayım dedim 8000 hz ymis razer 1000 hz sizce secimi hangisi yapmalıyım oyun oynamak için daha çok FPS oyunu oynuyorum fakat hikayeli oyunlarda oynuyorum
bütçen kaç ben öneri yapiyim

ÖmerT/

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Ömer Tunagür

Tecrübeme dayanarak söylüyorum 8k hz mouse sakın alma. Böyle valorantta falan hitregi bozuyo garip bişeyler oluyo. Alırsan da max 4k hz de kullan. Da v3 pro eline uyuyosa güzel mouse ama sensör nesli bi tık geri. Shape ini söyler misin?

Gurkanpiro

80+ Platinum
Tecrübeme dayanarak söylüyorum 8k hz mouse sakın alma. Böyle valorantta falan hitregi bozuyo garip bişeyler oluyo. Alırsan da max 4k hz de kullan. Da v3 pro eline uyuyosa güzel mouse ama sensör nesli bi tık geri. Shape ini söyler misin?
alakasız olmuş aslında o pc inle alakalı

esatglmz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Esat
Palm hocam ben şöyle düşündüm aslında valorant csgo da falan attack shark i kullanırım hikayeli oyunlar oynayacağım zaman ise razeri
Mesaj otomatik birleştirildi:

alakasız olmuş aslında o pc inle alakalı
Sensör nasıl geri yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,486
Üyeler
165,189
Son üye
Jetstream Sam