Mouse gıcırdaması normalmi

yusuf544

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
579
SELAMÜN ALEYKÜM
Daha alalı 1 ay ya oldu ya olmadı sol click tuşuna basınca bazen gıc gıc ediyor normalmi.mouse mchose l7 ultra.

kronik bir şey olabilir benim 8 yıllık asus mousta de başından beri var
Anladım hocam kafama taktığım bir şey değil normalde zaten kulaklık takınca belli ollmıyor ama yeni aldığım bir şeyinde sorunlu olmasınj istemem.🙂

Anladım hocam kafama taktığım bir şey değil normalde zaten kulaklık takınca belli ollmıyor ama yeni aldığım bir şeyinde sorunlu olmasınj istemem.🙂
Yani eğer garantiyle değişimle uğraşırım diyorsan aynı bu videoyu at ve yolla :D paranla rezil olma.

Benimkinde yok, kalite kontrol sorunu muhtemelen.

Garanti ile gidip bide daha kötü hali ile gelirse bide uğraştırıcı işmidir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benimkinde yok, kalite kontrol sorunu muhtemelen.
İlerde daha kötü olurmu yoksa böyle kullansam sıkıntı olmazmı.

Garanti ile gidip bide daha kötü hali ile gelirse bide uğraştırıcı işmidir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlerde daha kötü olurmu yoksa böyle kullansam sıkıntı olmazmı.
Başka bir mouseumda bu durum vardı, zamanla düzeldi.

Biraz hor kullanan kardeşim var 😀 belki oyüzden olmuş olabilirmi ilk zamanlar böyle bişi yoktu sanki.
Evet olabilir, hafif mouselarda kasa ince olduğu için dikkatli kullanmak gerekiyor. Keza kalite sorunları da yaşanabiliyor kasa ince olduğundan

Evet olabilir, hafif mouselarda kasa ince olduğu için dikkatli kullanmak gerekiyor. Keza kalite sorunları da yaşanabiliyor kasa ince olduğundan
Anladım hocam şimdi ne desem dinlemeyeceği için kırılana kadar devam o zaman.😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,239
Üyeler
187,016
Son üye
Fahri Ali
Geri