kronik bir şey olabilir benim 8 yıllık asus mousta de başından beri var
Anladım hocam kafama taktığım bir şey değil normalde zaten kulaklık takınca belli ollmıyor ama yeni aldığım bir şeyinde sorunlu olmasınj istemem.kronik bir şey olabilir benim 8 yıllık asus mousta de başından beri var
kulağa çok normal gelmiyor. gönder garantiyeSELAMÜN ALEYKÜM
Daha alalı 1 ay ya oldu ya olmadı sol click tuşuna basınca bazen gıc gıc ediyor normalmi.mouse mchose l7 ultra.
Yani eğer garantiyle değişimle uğraşırım diyorsan aynı bu videoyu at ve yollaAnladım hocam kafama taktığım bir şey değil normalde zaten kulaklık takınca belli ollmıyor ama yeni aldığım bir şeyinde sorunlu olmasınj istemem.![]()
Benimkinde yok, kalite kontrol sorunu muhtemelen.Anladım hocam kafama taktığım bir şey değil normalde zaten kulaklık takınca belli ollmıyor ama yeni aldığım bir şeyinde sorunlu olmasınj istemem.![]()
İlerde daha kötü olurmu yoksa böyle kullansam sıkıntı olmazmı.Benimkinde yok, kalite kontrol sorunu muhtemelen.
Başka bir mouseumda bu durum vardı, zamanla düzeldi.Garanti ile gidip bide daha kötü hali ile gelirse bide uğraştırıcı işmidir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İlerde daha kötü olurmu yoksa böyle kullansam sıkıntı olmazmı.
Evet olabilir, hafif mouselarda kasa ince olduğu için dikkatli kullanmak gerekiyor. Keza kalite sorunları da yaşanabiliyor kasa ince olduğundanBiraz hor kullanan kardeşim varbelki oyüzden olmuş olabilirmi ilk zamanlar böyle bişi yoktu sanki.
Anladım hocam şimdi ne desem dinlemeyeceği için kırılana kadar devam o zaman.Evet olabilir, hafif mouselarda kasa ince olduğu için dikkatli kullanmak gerekiyor. Keza kalite sorunları da yaşanabiliyor kasa ince olduğundan