Bence güzel daha önce kullanmadım ama ben hangisi uygun gelirse onu alırım gene de araştırmanı tavisye ederimbende alacağım ama lightsync modelini sence nasıl
Siz sadece markaya bakarak konuşuyorsunuz, ama özellik olarak daha iyi, G203 almak için sebebiniz heralde şudur; MAĞĞRRKAAAAYahu bütün ürünlerine marka basılıyor, alınabilecek bazı ürünleri var onlarıda söylüyoruz. Logitech, SS gibi markaların ürünleri varken Rampage, Gamepower gibi markaların ürünleri alınmaz. İstersen üstüne en kaliteli sensörü koy yinede alınmaz, malzeme kalitesi kötü. Klavyeleri desen ne olduğu belli olmayan switchler kullanılıyor, piyasanın en düşük switchleri. Kısacası Rampage'in ürünlerini SS, Logitech gibi markalarla karşılaştırmak doğru değil.
Marka değil kalite. Logitech bilmiyor mu dandik switch kullanıp satmayı, sensörü yükseltip dandik malzeme kullanmayı ?Siz sadece markaya bakarak konuşuyorsunuz, ama özellik olarak daha iyi, G203 almak için sebebiniz heralde şudur; MAĞĞRRKAAAA
Switch markası kaliteli, ayrıca düşük malzeme kullanınca sorun çıkartıyor ise neden Rampage kullananlar memnunMarka değil kalite. Logitech bilmiyor mu dandik switch kullanıp satmayı, sensörü yükseltip dandik malzeme kullanmayı ?
Neden böyle yapmıyor ? Çünkü marka değeri denilen bir şey var. Düşük malzeme kullanınca sorun çıkması kaçınılmaz oluyor, sorun çıkarsa ne olur ? Adı kirlenir markanın, Logitech sorunlu ürün üretiyor diye konuşurlar.
Memnun olanları okuyorsunuz sadece, bir o kadar da memnun olmayan kişiler var. Onları görmüyorsunuz.Switch markası kaliteli, ayrıca düşük malzeme kullanınca sorun çıkartıyor ise neden Rampage kullananlar memnun
Gel seninle her konuda tartışalım fakat istediğin kişiye sor rampage pek iyi bir marka değil ve senin şu an ki tavrın bence pişman olduğun için sipariş ettiğin markayı savunuyorsun buna yemin edebilirim ama kanıtlayamam tekrardan hayırlı olsun umarım bozulmaz ayrıca bu forumda herkesden önce en iyi şekilde araştırırım asla marka savunmam öyle olsa James Donkey almam para olarak konuşacaksan bende zengin değilim !Siz sadece markaya bakarak konuşuyorsunuz, ama özellik olarak daha iyi, G203 almak için sebebiniz heralde şudur; MAĞĞRRKAAAA
anlatamazsın,anlatırsın ama anlamaz !Memnun olanları okuyorsunuz sadece, bir o kadar da memnun olmayan kişiler var. Onları görmüyorsunuz.
Kaliteli switch dediğin hangisi, Outemu mu, yoksa başka bir Çinli switch mi ?
Pişman olsam şuan istesem iptal ederim, ayrıca Razer, Gamepower, Rampage, Bloody , James Donkey gibi bir sürü ürün denedim ve gerçekten Gamepower ve Rampage de iyi bilmeden konuşmuyorum yani, ayırca zenginlik ile alakası yok ben internet kafeye gidip aldım zengin olsam şuan PC'im ve PUBG Mobile kasmayan telefonum olurduGel seninle her konuda tartışalım fakat istediğin kişiye sor rampage pek iyi bir marka değil ve senin şu an ki tavrın bence pişman olduğun için sipariş ettiğin markayı savunuyorsun buna yemin edebilirim ama kanıtlayamam tekrardan hayırlı olsun umarım bozulmaz ayrıca bu forumda herkesden önce en iyi şekilde araştırırım asla marka savunmam öyle olsa James Donkey almam para olarak konuşacaksan bende zengin değilim !
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
anlatamazsın,anlatırsın ama anlamaz !