Neler Yeni

Mouse öneri lazım f/p

ananas_suyu

80+ Bronze
Eski steelseries prime plus kullanıyordum güzeldi ancak üstüne kola döküldü ve nalları dikti yeni mouse lazım önerdiğiniz varmı aklımda bütçe yok çok uçuk olmicak seviyelerde mouselar önere bilirsiniz

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
Eski steelseries prime plus kullanıyordum güzeldi ancak üstüne kola döküldü ve nalları dikti yeni mouse lazım önerdiğiniz varmı aklımda bütçe yok çok uçuk olmicak seviyelerde mouselar önere bilirsiniz

ananas_suyu

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Kaliteli hissettirmedi açıkçası sensör kalitesini bilmiyorum ama 36g olması IPS yazmaması wireless olması 200mah olması tıklama ömrü vermemesi güven vermedi bana açıkçası

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
Kaliteli hissettirmedi açıkçası sensör kalitesini bilmiyorum ama 36g olması IPS yazmaması wireless olması 200mah olması tıklama ömrü vermemesi güven vermedi bana açıkçası
Dostum çok uçuk olmasın diyorsun atılan sana göre kalitesiz mouseları beğenmiyorsun,
o zaman bunu al geç

ananas_suyu

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum çok uçuk olmasın diyorsun atılan sana göre kalitesiz mouseları beğenmiyorsun,
o zaman bunu al geç
kağıt üstünde hepsinden daha iyidi ve 500tl aldım 2 ay önce yani şuan 2k ya kadar çıkarım ama atığın mouse o kağıt üstünde onun yarısı kadar özellik veriyor 1500fazla verip daha düşük özellikli mouse alcama tekrar onu almak mantıklı olmazmı

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
kağıt üstünde hepsinden daha iyidi ve 500tl aldım 2 ay önce yani şuan 2k ya kadar çıkarım ama atığın mouse o kağıt üstünde onun yarısı kadar özellik veriyor 1500fazla verip daha düşük özellikli mouse alcama tekrar onu almak mantıklı olmazmı
neyden bahsediyorsun anlamıyorum

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,007
İsim
kilan embappe

VXE Mad R

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
Kalitesiz demedim hissettirdi dedim sana sordum kağıt üzerinde prime plus daha iyi neden diye cevap alamadım
dostum o zamanki fiyatıyla rakibi yoktu şimdi karaborsada bilmem kaç paralarla o ekranından gelen sesle beraber satılıyor o zamanki fiyat ile bunu karşılaştırman doğru mu sence?
Mesaj otomatik birleştirildi:

burada senin aklından geçirdiğin mouseun prime+ olduğunu nasıl anlamamı bekliyorsun başlık dersin bişey demem ama git orada belirt prime plus daha iyi performans veriyor diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,885
Üyeler
163,736
Son üye
Erosreis
Top Bottom