Öneri Mouse önerisi . (1.5 k)

Pilli mouse at çöpe gitsin
bunun benzeri olan g203 kullanıyorum 4 sene oldu artık skatezleri öldü skatezde yok piyasada sensörüde pek iyi değil değişme vakti geldi artık .
Post automatically merged:

Kablosuz olması güzel ama gecikmesi bayağı yüksek. Mesela Delux 17.3 ms gecikmesi varmış, benim yazdığım mouse ise 3.8 ms gecikmesi var.

Delux kablo ile kullanılabiliyor mu ?

m800-vxe r1 pro-Ajazz AJ199 4K bu üçlüden siz ne tercih ederdiniz ?
O biraz senin el yapına göre de önemi var. Hangi tutuş şeklini kullandığına hangi shape eline daha uygunsa biraz ona bağlı olarak tercih edebilirsin. Sağ sol el farkı oluyor veya ağırlık farkları oluyor.

VXE 1 Pro (48g 250mAh batarya)
Delux M800 Ultra (55g 600mAh batarya)
Ajazz AJ199 4K (65g 900mAh batarya)
Genel özellikleri aynı click sorunlarını pek araştırmadım malzeme yapısı shape farklılığı ve ağırlığa bakman lazım.

Doğrudur ama bu kadar para verip şarjlı alabiliyorken pilli almak saçma
Hocam ben Kablosuz a alıştığım için bana makul geliyor pilli diye geçmeyin Logitech gereken yazılımı yapmış zaten olabildiği kadar az şarj yiyor uzun ömürlü ve kaliteli 1500 e rampage yada razer alacahıma yada absürt marka alacahıma pili tercih ederim tabi bütcen 2.5k ya felan gelirse işler değişir

O biraz senin el yapına göre de önemi var. Hangi tutuş şeklini kullandığına hangi shape eline daha uygunsa biraz ona bağlı olarak tercih edebilirsin. Sağ sol el farkı oluyor veya ağırlık farkları oluyor.

Genel özellikleri aynı click sorunlarını pek araştırmadım malzeme yapısı shape farklılığı ve ağırlığa bakman lazım.
90 gr ölü skatezli g203 kullanıyorum muhtemelen bunlar tüy gibi gelecek :D .
Post automatically merged:

M800 kablolu kullanılabiliyorsa m800 tercih edeceğim. İşin gerçeği çokta kablolu kullanmak istemiyorum .

90 gr ölü skatezli g203 kullanıyorum muhtemelen bunlar tüy gibi gelecek :D .
AJ199 4K modeli Dongle ile geldiği için 600-700 TL ek masraftan kurtarıyor ama diğerlerine göre biraz daha ağır ve şekli bana göre daha uygun.
Delux M800 Ultra ve VXE 1 Pro modellerinin 4000Hz Donglelarını (600-700TL) almazsan bir süre 1000Hz olarak kullanabilirsin ileride alırım dersen onlara da göz atabilirsin. Biraz bütçeni aşıyorlar ama 4000Hz için bence değer.

Switchleri nedir bu 3'lünün ?

Hocam ben Kablosuz a alıştığım için bana makul geliyor pilli diye geçmeyin Logitech gereken yazılımı yapmış zaten olabildiği kadar az şarj yiyor uzun ömürlü ve kaliteli 1500 e rampage yada razer alacahıma yada absürt marka alacahıma pili tercih ederim tabi bütcen 2.5k ya felan gelirse işler değişir
aj199 modeli 650ips paw3395 sensörlü gayet performanslı mouse logitech g305 baya eskide kalan model

AJ199 4K modeli Dongle ile geldiği için 600-700 TL ek masraftan kurtarıyor ama diğerlerine göre biraz daha ağır ve şekli bana göre daha uygun.
Eloshapesden bakıp karar vereyim .

M800 kablolu kullanılabiliyorsa m800 tercih edeceğim. İşin gerçeği çokta kablolu kullanmak istemiyorum .
Hepsini de şarjıyla kullanıyorsun istediğin zaman kablosunu takıyorsun telefonu şarj eder gibi takıyorsun ve şarjdayken kablolu haldeyken kullanıma devam edebiliyorsun.

Hepsini de şarjıyla kullanıyorsun istediğin zaman kablosunu takıyorsun telefonu şarj eder gibi takıyorsun ve şarjdayken kablolu haldeyken kullanıma devam edebiliyorsun.
Bana uygun gözüküyor batarya kapasitesi ve 4k dongle sebebiyle Ajazz tercih edecektimki şöyle içeriğe denk geldim :

Adamın yaptığını denedim g203 daaha sağlam :D .

Switchleri nedir bu 3'lünün ?
1712778486717.png

1712778545749.png

AJ199 4K ve VXE R1 Pro'da Huano switchler
Delux M800 Ultra'da Huano Pink Dot switchler olduğu yazıyor.

Bana uygun gözüküyor batarya kapasitesi ve 4k dongle sebebiyle Ajazz tercih edecektimki şöyle içeriğe denk geldim :

Adamın yaptığını denedim g203 daaha sağlam :D .
Biraz sinirlenebiliyorum mouse u sıksam elimde kırılır gibi gözüküyor :D .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,496
Üyeler
190,923
Son üye
Nurunalenur
Geri