kanka sen g203 ls den devam et onun shapesi egg shape olarak da geçer biraz ucube bir shapedir görüşümce. piyasada benzer şekillerde çok fare yok benim bildiğim kadarıyla. bu arada ligtspeed değil lightsync olacak doğrusu.Merhabalar anlik olarak G203 Lightspeed kullaniyorum baya memnunum ama ilerde degistirmek icin baska bir mouse bakiyorum. Boyutlari 203 ile yakin olursa sevinirim elime tam oluyor.
Merhabalar anlik olarak G203 Lightspeed kullaniyorum baya memnunum ama ilerde degistirmek icin baska bir mouse bakiyorum. Boyutlari 203 ile yakin olursa sevinirim elime tam oluyor.
O boyutlarda demistim. Bu arada yanlis yazmisim kbkanka sen g203 ls den devam et onun shapesi egg shape olarak da geçer biraz ucube bir shapedir görüşümce. 1500 lira civarında benzer şekillerde fare yok beni bildiğim. bu arada ligtspeed değil lightsync olacak doğrusu.
yeni şeyler denemek isterim illa g203 shapesini aramıyorum dersen el ölçülerini ve tutuşunu söyle yardımcı olmaya çalışayım.
tutuşun ve el ölçülerin?O boyutlarda demistim. Bu arada yanlis yazmisim kb
haste güzel fare ama fiyatı pahalı bence iki ay kadar falan önce mediamarktta 750 liraya falan gelmişti bir ara. ayrıca ttc gold switchlere ayrı bir sevgim var nedense.hyperx haste kullanıyorum memnunum
Palm grip 18 cm civarlarinda karisim vartutuşun ve el ölçülerin?
haste güzel fare ama fiyatı pahalı bence iki ay kadar falan önce mediamarktta 750 liraya falan gelmişti bir ara. ayrıca ttc gold switchlere ayrı bir sevgim var nedense.
Palm grip 18 cm civarlarinda karisim var
evet karisik palm ve claw![]()
Darmoshark M3 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
Razer DeathAdder V3 RZ01-04640100-R3M1 Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer DeathAdder V3 RZ01-04640100-R3M1 Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder V3 RZ01-04640100-R3M1 Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.473,50 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ikisi arasından razer olanı öneririm kablosuz alternatif olarak m3 olabilir gibi. ikinci elden bulabilirsen da v2 pro olabilir ayrıca indirime falan girerse 1500 altına düşüyor sıklıkla indirimleri de takip edebilirsin.
razer olanı pazarama üzerinden naysla alırsan 170 TL civarı geri ödeme alabilirsin.
![]()
E-ticaret Platformlarında %10 Nakit İade Kazan! | Nays
Amazon, Hepsiburada, n11, Pazarama ve Trendyol’da Nays Kart’la alışveriş yap, %10 Hediye Para kazan! Detaylar için hemen tıkla!www.naysapp.com.tr
karışım? arada claw falan mı yapıyorsun?
bu durumda xm1r+bungee de düşünebilirsiniz claw için shapesi oldukça uygundur.evet karisik palm ve claw