Öneri Mouse önerisi istiyorum

Mlfz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
130
Bütçe
650
650tl bütçem var oyuncu mouse istiyorum mümkünse 7200dpi altı olmasın renk fark etmez RGB falan olsun olmasın fark etmez dayanikli güzel fiyatini hakeden bir mouse istiyorum suanlik aklımda 2 tane var
Havit gamenote ms961
Logitech g102

650tl bütçem var oyuncu mouse istiyorum mümkünse 7200dpi altı olmasın renk fark etmez RGB falan olsun olmasın fark etmez dayanikli güzel fiyatini hakeden bir mouse istiyorum suanlik aklımda 2 tane var
Havit gamenote ms961
Logitech g102
Kendim kullanıyorum gayet güzel mouse.

üstteki arkadasın önerdiği güzel

Bu fiyat aralığında Logitech'ten uzak durmalısın. Kronik sorunları var kullananlar söylüyor zaten.Bütçeyi biraz artırırsan Razer Cobra daha iyi bir mouse.Mouse'dan bağımsız olarak ne alacaksan internetten, Nays kullanmanı tavsiye ediyorum örneğin 650tl'lik bir alışveriş yaptın.%10 geri iade ediyor ve N11'den alacaksan bir şey saatlik kuponları da beklemen senin için daha iyi olur.

steelseries prime al geç rival 600 falan bulaşma görsel olarak güzel dursada kullanış açısından zorluk çekebilirsin prime fiyatına göre en iyisi

steelseries prime al geç rival 600 falan bulaşma görsel olarak güzel dursada kullanış açısından zorluk çekebilirsin prime fiyatına göre en iyisi
Çok sade değil mi ? Yani tamam sade bir şey istiyorum görünüş olarak ama az da olsa RGB olsa güzel olurdu
Post automatically merged:

Karae verdim prime alacagim ama 50tl farkla prime+ var aralarındaki fark ne 2 Side kablolu değerleri de fark varmı?

Son düzenleme:
Çok sade değil mi ? Yani tamam sade bir şey istiyorum görünüş olarak ama az da olsa RGB olsa güzel olurdu
Post automatically merged:

Karae verdim prime alacagim ama 50tl farkla prime+ var aralarındaki fark ne 2 Side kablolu değerleri de fark varmı?
50₺ fark önemsiz boşver yapiştir sen prime

Geri