Reflex desteği ile ilgili bir bilgi göremedim hocam. Eminmisiniz desteklediğine ?Biraz daha bütçeyi arttırırsan xm2we var. Nvidia reflex desteği mevcut.
Endgame Gear XM2we Kablosuz Oyuncu Mouse - Siyah
Endgame Gear XM2we Kablosuz Oyuncu Mouse - Siyah 2.4GHzWireless Lightweight ~63g PixArt PAW3370 Sensör Kailh GOOptical Switchler En Gelişmiş Kailh GO Optical Switchler XM2we, Kailh'in 2022 boyunca aldığımız geri bildirimlere göre optimize edilen en son sürümü olan Kailh GO optik anahtarlarına...shop.connectgame.com.tr
Nvidianın sitesine daha eklenmemiş mouse yeni çıktığı için muhtemelen ama destekliyor diye biliyorum.Reflex desteği ile ilgili bir bilgi göremedim hocam. Eminmisiniz desteklediğine ?
Evet nvidia listesinde yok ama mousenin kendi sitesinde de desteklediğine dair bilgi yok. Yazmadığına göre desteği yok sanırım.Nvidianın sitesine daha eklenmemiş mouse yeni çıktığı için muhtemelen ama destekliyor diye biliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Reflex destekli ekipman takviyesi oyunlarda 0.1ms gecikmeyi azaltıyor e sporcu değilseniz çok da takmaya gerek yok.Evet nvidia listesinde yok ama mousenin kendi sitesinde de desteklediğine dair bilgi yok. Yazmadığına göre desteği yok sanırım.
Fps oyunlarda yüksek rank kasıyorum o yüzden kullanıcam. Monitörün desteği varken kullanmamak mantıksız olur.Reflex destekli ekipman takviyesi oyunlarda 0.1ms gecikmeyi azaltıyor e sporcu değilseniz çok da takmaya gerek yok.
Lenovo legion m600s var reflex destekli 1400e yükselmiş fiyatı onu araştırabilirsinFps oyunlarda yüksek rank kasıyorum o yüzden kullanıcam. Monitörün desteği varken kullanmamak mantıksız olur.
Gm 41 lightweight de vardı yanılmıyorsamMerhaba arkadaşlar, yeni monitörüm nvidia reflex destekli bu yüzden reflex destekli mouse arıyorum. Hangi mouseleri önerirsiniz.