Mouse Pad Önerisi Lazim

Sheader

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,227
Mouse pad boylarını bilmiyorum laptop çantasina sığacak mouse için üstünde yeteri kadar alan bulunacak bir mousepad a ihtiiyscim var internet cafeler deki üstünde razer yazanlar çok büyük onun bir küçüğü mu almalıyım pahalı bişey olmasın Max 50 TL falan

Mouse pad boylarını bilmiyorum laptop çantasina sığacak mouse için üstünde yeteri kadar alan bulunacak bir mousepad a ihtiiyscim var internet cafeler deki üstünde razer yazanlar çok büyük onun bir küçüğü mu almalıyım pahalı bişey olmasın Max 50 TL falan
Ben japon pazarından 35 liraya şu kare razerli almıştım işe yarıyor.

Bu devirde 50 liraya adam akıllı mouse pad alabileceğini sanmıyorum ama amacın e spor tarzı oyunlar oynamak falan değilse bazı yerlerde reklam amaçlı üstünde kendi logoları ve isimleri olan mouse pad tarzı şeyler veriyorlar. Önceden ben de o tarz bir şey kullanıyordum. Mouse pad miydi bilmem ama işe yarıyordu .d

Bu devirde 50 liraya adam akıllı mouse pad alabileceğini sanmıyorum ama amacın e spor tarzı oyunlar oynamak falan değilse bazı yerlerde reklam amaçlı üstünde kendi logoları ve isimleri olan mouse pad tarzı şeyler veriyorlar. Önceden ben de o tarz bir şey kullanıyordum. Mouse pad miydi bilmem ama işe yarıyordu .d
Şunlar ise yaramaz mi öyle profesyonel oyun oynamayacagim kaynasın yeter

Ekler

• Screenshot_20220808-232049.jpg
    Screenshot_20220808-232049.jpg
    378.9 KB · Hit: 64
Şunlar ise yaramaz mi öyle profesyonel oyun oynamayacagim kaynasın yeter
ben de bunu kullanıyorum istersen fiyat senin için iyiyse alabilirsin hem büyük bir mouse pad. Bazen iyi dönmediği oluyor ama gayet iyi ama bayağı büyük ve fiyatı birazcık tuzlu

Ekler

• resim_2022-08-09_154258864.png
    resim_2022-08-09_154258864.png
    219 KB · Hit: 66
ben de bunu kullanıyorum istersen fiyat senin için iyiyse alabilirsin hem büyük bir mouse pad. Bazen iyi dönmediği oluyor ama gayet iyi ama bayağı büyük ve fiyatı birazcık tuzlu
Büyük aramıyorum yazdım konuya laptop çantasina koyacağım

Ya bu trendyol.beni çıldırtıyor uygulama yüklü değil playstore ye atiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam buna baktım şimdi bir tık büyüğünü nasıl bulabilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,308
Üyeler
195,594
Son üye
pescimulayim