Mouse Tekerleği Arzası

Halil15

80+
Reaksiyon skoru
0
Tuf gaming m3 kullanıyorum ve excel sayfalarıyla çalışıyorum aşağı yukarı çok kullandığım bir özellik ama tekerleği gerektiği kadar çevirmemde sayfalarca kendiliğinden aşağı yukarı hareket ediyor ve bu çok can sıkıcı alt lazer kısmı temizledim ama yine olmadı

scroll tekerleği onarımı yapılması gerekiyor. garantisi devam ediyorsa garantiye gönderin. garanti yoksa onarım için matfix custom ile görüşüp fiyat alın

scroll tekerleği onarımı yapılması gerekiyor. garantisi devam ediyorsa garantiye gönderin. garanti yoksa onarım için matfix custom ile görüşüp fiyat alın
Tuf M3 zaten pahalı bir mouse değil ürüne kendi fiyatı kadar scroll tamir ücreti çıkar neredeyse.
Tuf gaming m3 kullanıyorum ve excel sayfalarıyla çalışıyorum aşağı yukarı çok kullandığım bir özellik ama tekerleği gerektiği kadar çevirmemde sayfalarca kendiliğinden aşağı yukarı hareket ediyor ve bu çok can sıkıcı alt lazer kısmı temizledim ama yine olmadı
İçini açıp scroll kısmını temizlemeyi deneyebilirsin. Onun dışında elineki ürün pahalı bir ürün değil zaten garantisi yoksa yeni fare al derim.

listelenen ürün fiyatı doğru olmamakla birlikte onarımın bu kadar tutmasının imkanı yok.
1752311615979.webp

İkinci el ucuza git al. Sonra ondan çıkardığını buna tak daha mantıklı . Rival 3 için ben böyle yapmıştım.

Geri