Mouse Tercihi Yardım

1Abyss

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
122
dostlar aklimda 2 secenek var biri bu

digeri bu

tabii ki vxe r1 se+ onericeksiniz ancak siz soylemeden ben sorayim bunlarin arasindaki donanim farki cok varmi ? gercekten cok fazla onemsemiyorum zaten onemsemedigim 4 yildir smx r27 kullandigimdan brlli oluyor :)
kisaca soru : aralarindaki fark asiri bir fark yaraticak derecedemidir hangisinin alimi daha mantiklidir

Abartilacak fark yok shape ve ağırlık faktörüne bakmanız iyi olur.

digeri bu

tabii ki vxe r1 se+ onericeksiniz ancak siz soylemeden ben sorayim bunlarin arasindaki donanim farki cok varmi ? gercekten cok fazla onemsemiyorum zaten onemsemedigim 4 yildir smx r27 kullandigimdan brlli oluyor :)
kisaca soru : aralarindaki fark asiri bir fark yaraticak derecedemidir hangisinin alimi daha mantiklidir
bütçe ne kadar

digeri bu

kanata s 89g ağırılığında ve pil daha uzun süre gider vxe r1' kıyasla mouse hissetmek istersen kanata s derim ama hafif olsun elimi yormasın dersen vxe r1 tercih edebilirsin.

bütçe ne kadar
hocam butceyi 800 olarak belirledim vxe se+ iptal ettim suanda aklimda muallakta bu fantech var birde sari sitede 650 tl ye indirdim g305 vad adam 6 ay kullanmis ben kıl biri degilim ikinci elde kullanirim sikinti yok sizcehangisi daha mantikli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kanata s 89g ağırılığında ve pil daha uzun süre gider vxe r1' kıyasla mouse hissetmek istersen kanata s derim ama hafif olsun elimi yormasın dersen vxe r1 tercih edebilirsin.
sağolun hocam kisa ve net bir sekilde aciklamissiniz, iyi forumlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Abartilacak fark yok shape ve ağırlık faktörüne bakmanız iyi olur.
sağolun hocam. iyi forumlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,383
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri