- Reaksiyon skoru
- 122
dostlar aklimda 2 secenek var biri bu
ulugames.com.tr
digeri bu
ulugames.com.tr
tabii ki vxe r1 se+ onericeksiniz ancak siz soylemeden ben sorayim bunlarin arasindaki donanim farki cok varmi ? gercekten cok fazla onemsemiyorum zaten onemsemedigim 4 yildir smx r27 kullandigimdan brlli oluyor
kisaca soru : aralarindaki fark asiri bir fark yaraticak derecedemidir hangisinin alimi daha mantiklidir

Fantech Kanata S Wireless WG9S
Fantech Kanata S Wireless WG9S Marka Fantech Model Kanata S Wireless WG9S Bağlantı Tipi Kablolu / 2.4Ghz (StrikeSpeed Wireless) Boyutlar 123* 67* 44mm Ağırlık 89g ± 1g (Alıcının ağırlığı hariç) Hz 1000Hz Dpi 400-12000 Sensör PixArt PAW3311 Switch Huano Blue Shell White Dot 20 Milyon Tıklama Pil...

digeri bu

VXE R1 Serisi Wireless Mouse
VXE Dragonfly R1 Serisi VXE R1 *Ürün bilgileri üretici firmanın sitesinden alınmıştır.

tabii ki vxe r1 se+ onericeksiniz ancak siz soylemeden ben sorayim bunlarin arasindaki donanim farki cok varmi ? gercekten cok fazla onemsemiyorum zaten onemsemedigim 4 yildir smx r27 kullandigimdan brlli oluyor

kisaca soru : aralarindaki fark asiri bir fark yaraticak derecedemidir hangisinin alimi daha mantiklidir