Herkese selamlar dostlar yeni bir mouse ve kablosuz kulaklık almak istiyorum bütçem toplam 1000tl şuan ki mousem msi dsb1 önerilerinizi bekliyorum kablosuz kulaklık 600-700tl civarı varmıdır bilmem ama hadi bakalım
hocam katar pro iyi gibi duruyor omenin yanındaki 2. tuş biraz büyük ve içe doğru ben oyunlarda hızlı koşmayı onda kullanıyorum katar pro ideal kulaklıkta önerirsen sevinirimMouse olarak Omen 600 ya da Katar Pro öneririm kalanıyla da bi kulaklık bulalım
memnunum da orta tuşu falan bozuldu dpı ayarlayamıyorum birde tuşları bozuldu 2 sene olacakalakasız ancak dsb1 den memnun musun?
kulaklık güzel hocam sağol önerin için ama varsa daha bildikleriniz onlarıda söyleyin![]()
Asus TUF GAMING H7 7.1 Wireless Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF GAMING H7 7.1 Wireless Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF GAMING H7 7.1 Wireless Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 4.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 798,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sizin bütçenize göre akakçede bulabildiğim kadarıyla tek seçenek.hocam katar pro iyi gibi duruyor omenin yanındaki 2. tuş biraz büyük ve içe doğru ben oyunlarda hızlı koşmayı onda kullanıyorum katar pro ideal kulaklıkta önerirsen sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
memnunum da orta tuşu falan bozuldu dpı ayarlayamıyorum birde tuşları bozuldu 2 sene olacak
Mesaj otomatik birleştirildi:
kulaklık güzel hocam sağol önerin için ama varsa daha bildikleriniz onlarıda söyleyin
sağolun teşekkür ederim ama linke bastığımda kabloluya yönlendiriyorSizin bütçenize göre akakçede bulabildiğim kadarıyla tek seçenek.