mouse: https://www.trendyol.com/razer/deat...-36295314?boutiqueId=609400&merchantId=180826oyun için istiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
mouse pad büyük olursa daha iyi olur
oyun için istiyorum
aga 300tl mousepadle 300tl mouse bi tik dengesiz olmamis mi?SteelSeries Qck Edge Large Gaming Mousepad - Maksimum Kontrol Sağlar - Oyun Sensörleri İçin Optimize Edilmiştir : Amazon.com.tr: Bilgisayar
SteelSeries Qck Edge Large Gaming Mousepad - Maksimum Kontrol Sağlar - Oyun Sensörleri İçin Optimize Edilmiştir : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
daha ucuza başka markalar var tabi glorius falan filan ama hocam en iyisi budur baya da büyük amazondan 3 gün önce aldım aşırı memnunum
mouse olarak ise size
![]()
Razer Deathadder V2 Mini Gaming Mouse Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol
RAZER Deathadder V2 Mini Gaming Mouse Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bu modellerden hiçbirisi sizi üzmez bu arada eliniz kaç cm bu modeller belki küçük gelebilir
yani bi açıdan doğru ama en azından kaliteli ki mouse kadar mousepad de önemli bence ha edge alınmaz da normal alınabilir o zaman 450 ye deathhader v2 200 liraya ise normal qck large alınıraga 300tl mousepadle 300tl mouse bi tik dengesiz olmamis mi?
evet 150tlye normal qck large alinabilir v2yle beraberyani bi açıdan doğru ama en azından kaliteli ki mouse kadar mousepad de önemli bence ha edge alınmaz da normal alınabilir o zaman 450 ye deathhader v2 200 liraya ise normal qck large alınır
ama işte normal qck'ların zamanla kenarları açılıyor benim de öyle oldu o yüzden edge önerdim ama kişisel tercihevet 150tlye normal qck large alabilirsin v2yle beraber
300tl cok fazla, deathadder v2 varken minisini almak daha kotu bir secim gibiama işte normal qck'ların zamanla kenarları açılıyor benim de öyle oldu o yüzden edge önerdim ama kişisel tercih
300 ile 400tl arasinda klasse huoyun cikicak o mousepad cok daha iyi qckdenama işte normal qck'ların zamanla kenarları açılıyor benim de öyle oldu o yüzden edge önerdim ama kişisel tercih
3 gün önce amazonda 167 liraydı ben de anlamamıştım medium 229 liraydı large aldım sonra düzeltmişler az daha iade edecektim iyi ki etmemişim ha şöyle yapılabilir300tl cok fazla, deathadder v2 varken minisini almak daha kotu bir secim gibi
evet bu ikisi olabilir yada hyperx fury s speed, fury s pro alinabilir3 gün önce amazonda 167 liraydı ben de anlamamıştım medium 229 liraydı large aldım sonra düzeltmişler az daha iade edecektim iyi ki etmemişim ha şöyle yapılabilir
üstüne de bu
![]()
RAZER Deathadder V2 Optik Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Deathadder V2 Optik Oyuncu Mouse 22.0362 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
hocam o mousepadlerle ilgili sıkıntı var speed modeli çok kaymıyormuş ama pro modeli kayıyormuş tabi bunlar kullanıcı yorumları ben genellikle e-sporcular qck'yı tercih ettiği için aldım ki kaymak gibi yüzeyi ama glorius ile benzerler o yüzden alınabilir gloriusta tek sıkıntı masaya tam oturmuyormuş bi tane bantla hallolurevet bu ikisi olabilir yada hyperx fury s speed, fury s pro alinabilir
evet s pro daha cok kayiyorhocam o mousepadlerle ilgili sıkıntı var speed modeli çok kaymıyormuş ama pro modeli kayıyormuş tabi bunlar kullanıcı yorumları ben genellikle e-sporcular qck'yı tercih ettiği için aldım ki kaymak gibi yüzeyi ama glorius ile benzerler o yüzden alınabilir gloriusta tek sıkıntı masaya tam oturmuyormuş bi tane bantla hallolur![]()