Mousepad önerebilir misiniz?

TsuchinagaHiyori

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
217
Mousepadler hakkında bilgim veya ilgim olmadığından ne kadar bütçe ayırmalıyım veya ne almalıyım bir fikrim yok. önerebileceğini en f/p mousepad nedir?. mümkünse siyah veya koyu gri tarzı renk olmasını isterim.

profilinden bunu beğenirsin gibi geldi :) 1 yıldır kullanıyorum bence gayet fp değişik bir ürün.

Mousepadler hakkında bilgim veya ilgim olmadığından ne kadar bütçe ayırmalıyım veya ne almalıyım bir fikrim yok. önerebileceğini en f/p mousepad nedir?. mümkünse siyah veya koyu gri tarzı renk olmasını isterim.
Cs valo oynuyorsan biraz fazla bütçe ayırmanı öneririm oynamiyorsan ucuz şeylerde işini görür

Cs valo oynuyorsan biraz fazla bütçe ayırmanı öneririm oynamiyorsan ucuz şeylerde işini görür
aktif veya sık olarak olmasada oynuyorum. tahmini 1.500 veya 2000 ayırmayı düşünüyodum. yeterli olurmu?

aktif veya sık olarak olmasada oynuyorum. tahmini 1.500 veya 2000 ayırmayı düşünüyodum. yeterli olurmu?
Klassegear Longteng alsan işini görür. Ya da Wraith den cam mousepad alırsın cam mousepad zaten en üst level.

Klassegear Longteng alsan işini görür. Ya da Wraith den cam mousepad alırsın cam mousepad zaten en üst level.
peki hocam bu cam mousepadler kolay kırılıyolarmı istemsizde olsa mouse çevirirken sert davranabiliyorum.

peki hocam bu cam mousepadler kolay kırılıyolarmı istemsizde olsa mouse çevirirken sert davranabiliyorum.
Ona göre üretilmiştir ben daha önce kullanmadım fakat yerden yere vurmadığın sürece bişey olmaz.

Ona göre üretilmiştir ben daha önce kullanmadım fakat yerden yere vurmadığın sürece bişey olmaz.
anladım hocam. cam mousepad baktım wraith sitesindende minimum 3000 den başlayıp 6000 TL ye kadar gidiyor. o kadar bütçe ayırmayabilirim. poron mousepadlere bütçem yetiyor gibi.

anladım hocam. cam mousepad baktım wraith sitesindende minimum 3000 den başlayıp 6000 TL ye kadar gidiyor. o kadar bütçe ayırmayabilirim. poron mousepadlere bütçem yetiyor gibi.
Alabiliyorsan ya Longteng ya Spirit Of Aim al o zaman. İkiside güzel.

Çok fps oynamiyorsan pahalıya gerek yok ama sen boyuta göre beğendiğine göre al

Cam mousepade bütçen yetmiyorsa bunları öneririm.
https://wraithesports.com/products/wraith-spirit-of-aim-mousepad?variant=47478471262401 Fp ürünüdür işini görür
https://wraithesports.com/products/spirit-of-aim-pro-mousepad?variant=48788247576769 Aynı ürünün 50x50 boyutlusu
https://wraithesports.com/products/wraith-ace-series-poron-mousepad?variant=48871032979649 Poron tabaka olayı güzel bunu kesinlikle öneririm.
Bende spirit of aim pro ve ace serisi storm modeli var ben ace serisini çok daha beğendim performans olarak beni daha çok tatmin etti diyebilirim almayı düşünüyorsan 50x50 almaya bak derim. Conlife kodunu kullanıyorum bana indirim veriyor sende bakarsın hocam.

Geri