Çatlı Reis
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,494
iyidir güzeldir fakat 90x40 bile keşke bana daha büyük olsa dedirttiriyor 70x30da vardı bende klavye mini veya mouse kabloluysa çekilmez bir eziyetdi.
Mouse kablosuz ve masam 90cm karşılıyor ama genişlik olarak 35 cm olduğundan taşma yaratır diye bulaşmayayım diyorum. Klavye de ayrıca küçük almayı düşünüyorum zaten.iyidir güzeldir fakat 90x40 bile keşke bana daha büyük olsa dedirttiriyor 70x30da vardı bende klavye mini veya mouse kabloluysa çekilmez bir eziyetdi.
yani beni en çok arhatsız eden 70 uzunluğu değilde 30 genişliğiydi, ben sana farklarını ss olarak atayımMouse kablosuz ve masam 90cm karşılıyor ama genişlik olarak 35 cm olduğundan taşma yaratır diye bulaşmayayım diyorum. Klavye de ayrıca küçük almayı düşünüyorum zaten.
Mouse kablosuz ve masam 90cm karşılıyor ama genişlik olarak 35 cm olduğundan taşma yaratır diye bulaşmayayım diyorum. Klavye de ayrıca küçük almayı düşünüyorum zaten.
Hocam masamın genişliğini ölçtüm 37cm çıktı. 40 oraya uyar mı?yani beni en çok arhatsız eden 70 uzunluğu değilde 30 genişliğiydi, ben sana farklarını ss olarak atayım
uymaz gibiHocam masamın genişliğini ölçtüm 37cm çıktı. 40 oraya uyar mı?
İşte bundan dolayı 30a yöneliyorum.uymaz gibi
35lik varsa bakabilirsinizİşte bundan dolayı 30a yöneliyorum.
Bunla benim attığım arasında kalite farkı çok mu hocam?
Hiç duymadım 35lik bir bakayım.35lik varsa bakabilirsiniz
Bütün ürünlerde mi yoksa sadece dediğiniz marka için mi geçerli?ılk hesap ac amazondan yada hb den 100 tl ındırım kodu olcak klassenin 90x40 320 mı ne oluyor hb de 309
ılk sıparıse ozel her markada olurBunla benim attığım arasında kalite farkı çok mu hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hiç duymadım 35lik bir bakayım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bütün ürünlerde mi yoksa sadece dediğiniz marka için mi geçerli?