Mouse'un sol tıkı bir tıklıyor bir tıklamıyor ?

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
1,234
Merhabalar, herhangi bir klasöre olsun ya da bir uygulamaya olsun ya da internette bir şeye tıklarken olsun düzgün tıklamıyor yani 4-5 kez tıklıyorum ancak algılıyor sizce sorun ne olabilir ? Mouse bozulmamıştır diye düşünüyorum her zamanki gibi kullanıyordum 3 dakika önce böyle oldu. Windows tan kaynaklı bug dır diye düşündüm yeniden başlattım sorun çözülmedi, ne yapmam lazım ?

Merhabalar, herhangi bir klasöre olsun ya da bir uygulamaya olsun ya da internette bir şeye tıklarken olsun düzgün tıklamıyor yani 4-5 kez tıklıyorum ancak algılıyor sizce sorun ne olabilir ? Mouse bozulmamıştır diye düşünüyorum her zamanki gibi kullanıyordum 3 dakika önce böyle oldu. Windows tan kaynaklı bug dır diye düşündüm yeniden başlattım sorun çözülmedi, ne yapmam lazım ?
mouse nedir

Bana durup dururken tıklamamaya başlaması garip geldi, sağ tık çalışıyor orta tuş vesayire çalışıyor ama sol tık çalışmıyor.
olabilir sadece sağ tıkın switchi bozulmuştur

eğer farende başka tuş varsa (makro tuşları) oradaki sağlam switchi bozuk olan switch ile değiştirmeni öneririm. yapabilirsen lehim ve havya ile söküp takması oldukça basittir tabi daha önce deneyimin olduysa. tanıdığın elektronikçi biri vasıtasıyla 5 dk da çözülebilecek bir sorun. Kendim logitech g300s faremde bunu 3 sefer değiştirmiştim.

Zaten çokta kaliteli bir mouse değil. O tarz mouselerde genel olarak sorun olabiliyor. Değişim zamanı gelmiş bence. :D

2 - 3 yıl önce 15 liraya "gaming" bir mouse aldım.
Geçenlerde aynı sorun başıma geldi. 2021'in başından beri 1.200.000 defa sol tıka basmışım. Tahminimce tıklama ömrü dolmuştu.

YouTube üzerinde şöyle bir videoya denk geldim. İzledim, kesin tıklama tuzağı falan dedim, yanıldım.
Bu işlemi aralıklarla 5 - 6 kez yaptım, işe yaradı.

Geri