Moza r5 direksiyon seti 25.469 tl moza r3 20.242

r5 almanızı öneririm sadece 1.6nm tork farkı var ama uzun süre değişmeyecekseniz eğer r5 alın yatırımlık.
r3'ün simiti plastik alaşım ama r5 bildiğiniz araba direksiyonuna yakın güzel bi derisi var g29'dan falan da iyi.
yakın zamanda moza r9'un bundle olanını çıkaracak eğer o da gelirse trye aslında 35-40 bandına satılırsa çok iyi olur.

Bende r3 düşünüyorum aradaki 5k fark benim için fazla bı rakam.

Mozadan çok anlayan biri değilim ama 25k verip vites ve debriyaj olmaması çok saçma geldi
dostum bundle olarak zaten tek moza var türkiyede ama bunlara kendi sitesinden de bakarsan eğer opsiyon olarak ekler gibi kendin ekliyorsun yani g29 da bile zaten vites ayrı satılıyor o yüzden bunları eğer sana lazımsa ekstra alıyorsun debriyaj 3k vites de 4-5k farklı marka alıp takıcaksın.

Paso ets 2 oynayıcısıyım g29 dan geçmeye değer mi

Paso ets 2 oynayıcısıyım g29 dan geçmeye değer mi
G29 ETS için çok çok yeterli hocam. Moza daha çok simracing başlayanların ya da para bayılıp iyi bir şey almak isteyenlerin tercihi oluyor.

G29 ETS için çok çok yeterli hocam. Moza daha çok simracing başlayanların ya da para bayılıp iyi bir şey almak isteyenlerin tercihi oluyor.
katılmıyorum 1800 derecenin hissiyatı diye bir şey var , ayrıca moza'nın geri toplamaları falan da daha iyi

katılmıyorum 1800 derecenin hissiyatı diye bir şey var , ayrıca moza'nın geri toplamaları falan da daha iyi
İlla ki daha iyi olacak. Ben sadece ETS oynuyorum diyen birisine 10.000tl daha koy Moza al demem ben şahsen.

Paylaşım için teşekkürler. Geçen mediamarkt r5 i 20 bin altına sattı 3 tane alınca, iyi fırsattı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,171,352
Üyeler
186,051
Son üye
bahadırx6
Geri